Fira morsdag hos oss

Välkommen till Salt & Sill för att fira Mors Dag!

Ta med familjen och avnjut en utsökt tre-rätters lunch, medan ni blickar ut över det vidsträckta havet och de pittoreska klipporna. För denna speciella dag har vi omsorgsfullt sammansatt en unik meny för att hedra alla mammor. Missa inte chansen att boka er plats för en minnesvärd måltid i vår charmiga miljö. Vi ser fram emot att välkomna er till en dag fylld av firande och fantastiska smakupplevelser! 

Förrätt

Kall grön ärtsoppa

Serveras med frisk ängsyra, nässlor och krispig ramslök, samt en getfärskost och inlagda gulbetor

Bouillabaissegryta

Med fisk, handskalade räkor, ekologiska blåmusslor från Orust, en vårig cruditésallad med ramslök samt en fräsch apelsinaioli och potatis

Mousse på Höganäschoklad

Toppas med rostad choklad samt marinerade bär och maräng

AW i Sjöboden – 26 april

Kom och njut av en härlig After Work i Sjöboden!

Klockan 17 öppnar vi dörrarna till Sjöboden, där vi serverar underbara pizzor och sallader från vår buffé. Ni kan njuta av så mycket ni önskar, allt för endast 195 kr per person. Dessutom kommer det finnas möjlighet att beställa plockmat och snacks under kvällen. Låt god dryck fylla era glas, njut av läcker mat och kom och fira in helgen tillsammans med oss och goda vänner eller kollegor!

Vår härliga trubadur Laban kommer också och underhåller för kvällen! Så missa inte chansen att njuta av fantastisk musik i en härlig atmosfär. Vi ses i Sjöboden!

Hitta kroppens inre lugn

Yoga

Yogaevent med Susanne den 28 april

Denna 90-minuters yogaklass är en harmonisk blandning av ashtanga och vinyasa. Vi fokuserar på att förena andetaget med de fysiska positionerna för att bygga styrka från insidan och ut. Klassen avslutats med stunds meditation och en härlig savasana.

Efter denna upplevelse är det möjligt att njuta av bastun och ett uppfriskande dopp i havet för den som önskar.

Det här är en dag fylld med energi och möjligheter att ladda upp batterierna och njuta av stunden. Observera att detta är en halvdagsaktivitet, och du har möjlighet att välja mellan ett förmiddagspass som inkluderar lunch eller ett kvällspass som inkluderar middag.

Förmiddagsprogram:
 • 09.30 Samling/Uppstart – Servering av grön smoothie + rawfoodbollar
 • 10.00-11.30 Yoga ca 90 min
 • 12.00-13.00 Varmrätt lunch – Förbeställning fisk, vegetarisk el kött
 • 13.00-15.00 Bad- & bastubåten – Fruktfat & vatten
  Pris per person: 965kr
Eftermiddagsprogram:
 • 14.30 Samling/Uppstart – Servering av grön smoothie + rawfoodbollar
 • 15.00-16.30 Yoga ca 90 min
 • 16.30-18.30 Bad- & bastubåten – Fruktfat & vatten
 • 18.30 Varmrätt middag – Förbeställning fisk, vegetarisk el kött
  Pris per person: 965kr
Lägg till övernattning:

Efter en dag med yoga, bastu och havsbad är det en underbar idé att unna dig en övernattning på vårt flytande hotell. Vakna upp till ljudet av vågorna och njut av en fantastisk frukost med havet som din närmaste granne. Det är den perfekta avslutningen på en dag med avkoppling och välbefinnande.

Pris: 895kr/person för del i dubbelrum

 

Välkommen hit den 28 april, ombytt och med egen matta. Boka direkt till oss på info@saltosill.se eller telefon 0304-673480.

Sillens dag 6 juni

Sillens Dag 6 Juni 2024

Välkommen att fira Sillens Dag och Sveriges nationaldag på vackra Klädesholmen! Sillens Dag är ett evenemang som syftar till att hylla både sillen och inlagd sill, vilket är en av Sveriges äldsta mattraditioner. Det är också en dag då vi på Klädesholmen skänker extra uppmärksamhet till våra kusters fantastiska sjöräddare.