Våra konferenslokaler

Samlas, samverka och skapa i en kreativ västkustmiljö. Strax utanför Göteborg, endast en timmes bilfärd bort, hittar du Salt & Sill. Vi arrangerar konferenser för sällskap från två till hundra personer och vi erbjuder flera olika paket för att matcha ert unika syfte och mål med besöket. Här välkomnas ni till vår inspirerande konferensmiljö, där havet utgör kuliss 
och där era möten inte bara hålls, utan också trivs.

Tunnan

Konferenslokal i huvudbyggnad rakt ovanför restaurangen. Fransk balkong och underbar utsikt mot skärgården. Går att kombinera med Sillsalteriet om ni behöver ännu mer utrymme.

Passar för

12-20 personer

Sittning

Styrelsesittning

12 platser

Skolsittning

12-15 platser

U-sittning

12 plaster

Biosittning

20 platser

Sillsalteriet

Vår största konferenslokal är belägen på andra våningen i huvudbyggnaden – samma byggnad som restaurangen. Går att möblera på flera sätt för att passa olika sällskap. Ett stort fönster vetter ut mot småbåtshamnen och Klädesholmen.

Om ni behöver en ännu större lokal går Sillsalteriet att kombineras med Tunnan.

Passar för

32-80 personer

Sittning

U-sittning

32 platser

Styrelsesittning

48 platser (2 bord)

Skolsittning

48 platser

Biosittning

80 platser

Öar

6 x 8 platser

Snaps

Mindre konferensrum på övre plan i huvudbyggnaden, samma byggnad som restaurangen. Rummet har ett stort bord med regissörsstolar. Från rummet kan ni gå rakt ut på takterrassen som har underbar havsutsikt.

Passar för

10 personer

Sittning

Ett bord

10 platser

Gnejs

Gnejs är en av våra större konferenslokaler som är belägen ovanför Sjöboden, en nyrenoverad byggnad som ligger separat ifrån huvudbyggnaden. Gnejs är en rymlig lokal som går att möblera om på flera sätt för att passa varierade sällskap.

Passar för

18-40 platser

Sittning

U-sittning

18 platser

Styrelsesittning

20 platser

Skolsittning

36 platser

Biosittning

40 platser

Öar

6 x 4 platser

Granit

Granit är vår allra nyaste konferenslokal, belägen ovanför restaurang Sjöboden, en nyrenoverad byggnad som ligger separat ifrån huvudbyggnaden. Granit är en rymlig lokal som innehar 2 större bord som är anpassat för en styrelsesittning.

Passar för

14 platser

Sittning

Styrelsesittning

14 platser

Att göra på konferensen

Visa alla aktiviteter
Utforska Tjörn – på cykel!

Utforska Tjörn – på cykel! Vårt tillval av cykelhyra för en hel dag bjuder in dig till en upplevelse där du får chansen att upptäcka öns dolda skatter på egen hand.

Läs mer & Boka
Träningspass

För dig som vill aktivera kroppen lite extra och gillar gruppträning. Fyll på med dopamin och endorfiner – här erbjuder vi flera olika träningspass med en utbildad coach.

Läs mer & Boka
Team duellen

Duellen är fylld med spänning, skratt och teamkänsla. Denna aktivitet är ej fysiskt krävande och man kan absolut göra den med sitt sällskap för att ha lite skoj innan middag.

Läs mer & Boka

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Få nyheter, erbjudanden och inspiration.