Höstlovsaktiviteter

Kom ut till oss på Salt & Sill och ta med familjen med dig. På utvalda dagar under höstlovet kan du boka vårt höstlovspaket där du och dina barn får ta del av pysselrum, aktivitetsrum, filmvisning med popcorn samt middag och frukost.

Träningsboost

Boka in er på höstens härligaste träningsdag! Den 24 oktober kommer Sara Johannisson till oss och kör en heldag fylld med träningsglädje! FULLBOKAT

TeamDuellen

En aktivitet fylld av spänning, skratt och teamkänsla!

Träningspass

Starta eller avsluta er konferens med ett härligt träningspass här hos oss!

Escape Box

Vi har nöjet att kunna erbjuda er ett unikt aktivitetsupplägg, Escape Box är teambuildande, kul, spännande och ligger helt rätt i tiden! På er konferens, kick-off, julbord eller personalaktivitet. Escape Box passar vid alla tillfällen!

Massage

Boka din massagebehandling hos oss! Vi erbjuder nu massage av certifierad massör samt diplomerad massageterapeut.

Get Away

Unna dig lite tid med dig själv med lugn i en trygg miljö för att hitta dig själv, ditt välmående och din framtid. Med hjälp av Maria Bouvin

Bad- och bastubåten

Basta, bada och relaxa i loungen. Svalka dig i havet eller bada varmt i vår tunna. Vår bastukatamaran ligger förtöjt vid hotellet.

Sillinläggning

Prova på att lägga in sill med våra kockar i vår sjöbods mysiga matstudio.

Matlagningskurs

Laga middag under ledning av kock i vår sjöbods mysiga matstudio.

Sill- & snapsprovning

Vår populära provning som blandar historiska berättelser med fantastiska smakupplevelser. Här får ni upptäcka kombinationen av våra inläggningar och snapsar.

Skaldjursfiske

Ta en tur ut på havet med vår fiskeguide och var med på krabb- och kräftfiske.

Provning av smakernas samspel

Grundsmakernas samspel – vad passa till vad? Vinprovning i kombination med smakbitar som representerar våra grundsmaker.

Kajakpaddling på västkusten

När ni konfererar hos oss på Salt & Sill och bor på vårt flytande hotellet har ni horisontkänsla runt knuten. Att paddla kajak är ett fantastiskt sätt att få storslagna upplevelser. Att göra det i Bohuslän är så bra det blir. På den här planeten. Följ med på en upplevelse att minnas länge.

Slaget om skatten

Rundtur med båt

Rundtur med båt i skärgården i skärgården.

Quizkvällar 2020

Programledaren tar er här genom ett antal kategorier med allt från Schlager till Rock i en blandad kompott.