Hos oss på Salt & Sill kan du upptäcka både fartfyllda och lugn aktiviteter alldeles i närheten av havet. Samla familj och vänner för att upptäcka skärgården och dess härliga aktiviteter, vi erbjuder nämligen en hel del roliga påhitt. Vandra runt på Klädesholmen, testa på viner, bubbel och mat för finsmakaren eller ta dig ut på en fartfylld ribbåtstur runt om ön. Möjligheterna är oändliga och vi ser alltid till att ni får den bästa vistelsen utifrån era preferenser.

Matlagningskurser

Utveckla era kunskaper i köket och laga mat tillsammans med vänner eller kollegor. Det finns kurser för er som vill lära er att laga fisk, skaldjur, hummer och vanlig hederlig husmanskost. Ett par mil utanför Göteborg finner du ön Klädesholmen och restaurang Salt & Sill. Här är ni varmt välkomna att stanna över på vårt flytande hotell och äta gudomlig mat i vår restaurang. Nu har ni möjlighet att själva lära er av våra fantastiska kockar.

ribbåt

RIB-turer med Aqua Event

Känn pirret i magen och saltstänk i ansiktet när vi tar er med på en högfartsupplevelse.

Escape Game, Pirate Treasure

Den perfekta aktiviteten som passar alla! Vare sig du är problemlösare, tankenötsknäckare, korsordare eller lag-spelare så kommer du garanterat gilla vårt kluriga portabla Escape Room Pirate treasure.

dryckesprovning klädesholmen

Dryckesprovning

Låt vår sommelier ta med dig på en resa i dryckens värld. Vi erbjuder provningar med olika fördjupande inriktningar och möter er på den nivån där ni befinner er i kunskap.

yogaevent

Yogaevent

Den 7/5 är det en riktigt energirik dag på Salt & Sill, till för dig som behöver ladda batterierna och njuta. Dagen startar med yogaklass på 90 min och en blandning av Ashtanga och vinyasa. Vi fokuserar på andetaget ihop med fysiska positioner och bygger styrka inifrån och ut.

Bad- och bastubåten

Basta, bada och relaxa i loungen. Svalka dig i havet eller bada varmt i vår tunna. Vår bastukatamaran ligger förtöjt vid hotellet.

Team duellen

Team duellen är en aktivitet fylld av spänning, skratt och teamkänsla!

Vandring

Kom ut till oss på Klädesholmen och upplev flera av västkustens verkliga pärlor. Utgå från Salt & Sill och bege dig ut på härliga vandringar och kulturella upplevelser.

Träningspass

Starta eller avsluta er konferens med ett härligt träningspass här hos oss!

Escape Box

Vi har nöjet att kunna erbjuda er ett unikt aktivitetsupplägg, Escape Box är teambuildande, kul, spännande och ligger helt rätt i tiden! På er konferens, kick-off, julbord eller personalaktivitet. Escape Box passar vid alla tillfällen!

Massage

Boka din massagebehandling hos oss! Vi erbjuder nu massage av certifierad massör samt diplomerad massageterapeut.

Skaldjursfiske

Ta en tur ut på havet med vår fiskeguide och var med på krabb- och kräftfiske.

Provning av smakernas samspel

Grundsmakernas samspel – vad passa till vad? Vinprovning i kombination med smakbitar som representerar våra grundsmaker.

Kajakpaddling på västkusten

När ni konfererar hos oss på Salt & Sill och bor på vårt flytande hotellet har ni horisontkänsla runt knuten. Att paddla kajak är ett fantastiskt sätt att få storslagna upplevelser. Att göra det i Bohuslän är så bra det blir. På den här planeten. Följ med på en upplevelse att minnas länge.

Rundtur med båt

Rundtur med båt i skärgården.