Möten & konferens

Konferera med havet som granne

Samlas, samverka och skapa i en kreativ västkustmiljö. Strax utanför Göteborg, endast en timmes bilfärd bort, hittar du Salt & Sill. Vi arrangerar konferenser för sällskap från två till hundra personer och vi erbjuder flera olika paket för att matcha ert unika syfte och mål med besöket. Här välkomnas ni till vår inspirerande konferensmiljö, där havet utgör kuliss 
och där era möten inte bara hålls, utan också trivs.

VI SKRÄDDARSYR
ER KONFERENS

Hos oss är helhetsupplevelsen det viktigaste, vi har en mängd olika aktiviteter och skräddarsyr er konferens efter era önskemål. Vi vill skapa minnesvärda konferenser för ert team. Skicka en bokningsförfrågan, så skräddarsyr vi er konferens.

Skaldjurskonferens

En fantastisk konferensupplevelse att minnas länge. Avnjut en skaldjursplatå till middag med havet som utsikt.

Läs mer & Boka
Möte vid havet

Umgås och utvecklas med kollegor eller kunder under ett dygn hos oss. Konferera i vår inspirerande havsmiljö och njut av kökets välkomponerade måltider

Läs mer & Boka
Konferenserbjudande

Just nu har vi ett exklusivt erbjudande med 20 % rabatt på er konferens! Konferera på havet!

Läs mer & Boka

VÅRA KONFERENSLOKALER

Hos oss är helhetsupplevelsen det viktigaste, vi har en mängd olika aktiviteter och skräddarsyr er konferens efter era önskemål. Vi vill skapa minnesvärda konferenser för ert team. Kontakta oss, 
så skräddarsyr vi er konferens.

Våra konferensrum

Företagsevent eller Kickoff?

Vi erbjuder lokaler med utsikt över havet och skärgården. Oavsett om du planerar en festlig tillställning eller ett företagsevent hjälper vi dig hela vägen för ett lyckat evenemang.

Kontakta oss

Att göra på konferensen

Visa alla aktiviteter
Utforska Tjörn – på cykel!

Utforska Tjörn – på cykel! Vårt tillval av cykelhyra för en hel dag bjuder in dig till en upplevelse där du får chansen att upptäcka öns dolda skatter på egen hand.

Läs mer & Boka
Träningspass

För dig som vill aktivera kroppen lite extra och gillar gruppträning. Fyll på med dopamin och endorfiner – här erbjuder vi flera olika träningspass med en utbildad coach.

Läs mer & Boka
Team duellen

Duellen är fylld med spänning, skratt och teamkänsla. Denna aktivitet är ej fysiskt krävande och man kan absolut göra den med sitt sällskap för att ha lite skoj innan middag.

Läs mer & Boka

Medicin & Mirakel bjöd in till fortbildning i tre dagar på Salt & Sill ”Vem tar hand om doktorn”.
Det fungerade alldeles utmärkt med utbildning för ca 30 personer i den moderna konferenslokalen Sjöboden som även erbjöd gott om plats för grupparbeten och smågrupper.

Även möjligheten att kunna ha fysiska aktiviteter som dans, yoga och styrketräning med underbar havsutsikt gav extra energi och glädje till hela gruppen.

”Vi är överväldigade av våra dagar på Salt & Sill! Miljön, maten, servicen och hela upplevelsen var helt fantastisk. Så fantastisk att vi bokat nya dagar för kommande höst!”

Jill Taube,

Medicin & Mirakel

Vi var drygt 20 personer som fick uppleva den fantastiska miljön på Salt & Sill. Havet, klipporna, konferenslokalen, hotellrummen, maten och en personal som gav service utöver det vanliga.

Lite extra av allt gjorde dessa konferensdagar magiska. Upplevelsen att faktiskt sova ”i havet” och att omringas av detta gav oss en enorm energi!
Vi är helt enkelt helnöjda!

”Salt & Sill, en unik destination som vi kommer att besöka fler gånger”

Lena Danielsson,

S:t Lukas

Vi har vid ett flertal tillfällen lagt våra budget och styrelsemöten på Salt & Sill. Det passar oss väldigt bra i denna lugna, avkopplande och stressfria miljö.

Havet omringar hela vistelsen vilket ger en bra miljö i vårt arbete. Att dessutom äta väldigt god mat och sova på ett flytande hotell gör att helhetsupplevelsen är unik!

”Underbart att kunna ta frisk luft och spåna utöver havet mitt i ett budgetmöte – dessutom älskar vi ju sill!”

Martin Brink,

Brink Textile AB