Om oss

Destination Salt & Sill

Salt & Sill är inte bara ett hotell, konferensanläggning & restaurang, utan också, en destination som omfamnas av klippor och hav. Beläget på ön Klädesholmen i Göteborgs skärgård, bjuder Salt & Sill in dig till en unik och inspirerande upplevelse vid havet.

En dröm som gick i uppfyllelse

Sveriges första flytande hotell Salt & Sills ägare, Susanna och Patricks, tankar om hotell började redan 2004. Drömmen var en verksamhet med en totalupplevelse inom mat, dryck och boende med fokus på Klädesholmens rogivande havsmiljö.

Vår historia

En vacker ö mitt i västkustens skärgård

Klädesholmens historia har en stark anknytning till sillen. I generation efter generation har man på ön varsamt förvaltat och utvecklat sillkulturen utan att göra avkall på hantverket eller känslan för råvara.

Om klädesholmen

Vi jobbar för

Ett hållbart hotell

Vårt flytande hotell har inte bara havet som grund. Vi använder även havets undervatten-strömmar som grund till energin som vårt hotell behöver.

VÅRT HÅLLBARHETSARBETE

BO PÅ ÖN

HOTELLET

Välkommen till Salt & Sill, en plats där möten och samvaro får tar plats i en harmonisk och lugn havsmiljö.

Mat & dryck

RESTAURANGERNA

Destination Salt & Sill har idag fyra olika restauranger. Salt & Sill, Sjöboden, Saltbaren och Holmens kiosk.

MÖTEN OCH KONFERENS

MÖTE & KONFERENS

Samlas, samverka och skapa i en kreativ västkustmiljö. Strax utanför Göteborg, endast en timmes bilfärd bort, hittar du Salt & Sill.

VAD HÄNDER?

AKTUELLT PÅ ÖN

Se allt som händer hos oss och aktuella nyheter. Finns massor att upptäcka på vackra Tjörn och vi tipsar om saker ni inte får missa.