Våra restauranger

Mat & Dryck

Destination Salt & Sill har idag fyra olika serveringsställen. Dessa besöker du enkelt när du kommer till Klädesholmen på västkusten. Välkomna att besöka oss och välj den restaurang som passar bäst för just dig och ditt sällskap.

Salt & Sill

Spännande och utsökt meny, skapad med omsorg och passion för att ge dig en smakupplevelse utöver det vanliga.

Sjöboden

På Klädesholmen, finns det en liten pärla som specialiserar sig på utsökt pizza!

Saltbaren

Saltbaren är en plats där du kan koppla av och njuta av utsikten över havet, medan du sippar på en läcker drink.

Holmens Kiosk

Hos Holmens Kiosk kan du hitta allt du behöver för att göra din sommardag extra njutbar.

Aktuella läckerheter

Privat: AW i Sjöboden & försommarquiz i Saltbaren – 24 maj  

Klockan 17 öppnar vi dörrarna till Sjöboden, där vi serverar ljuvliga pizzor och sallader från vår buffé. Ni kan njuta av så mycket ni önskar, allt för endast 195 kr per person. Dessutom kommer det finnas möjlighet att beställa plockmat och snacks under kvällen.

Läs mer & Boka
Privat: Mors dag – 26 maj

Ta med familjen och avnjut en utsökt tre-rätters lunch, medan ni blickar ut över det vidsträckta havet och de pittoreska klipporna. För denna speciella dag har vi omsorgsfullt sammansatt en unik meny för att hedra alla mammor.

Läs mer & Boka
Skaldjursplatå

Våren är äntligen här och vad passar inte bättre då än skaldjur? Nu är det dags att njuta av det bästa från havet – färska och näringsrika skaldjur som är en sann fest för smaklökarna och en påminnelse om havets oändliga rikedomar.

Läs mer & Boka

Större sällskap?

Vill ni boka bord i restaurangen eller aktiviteter för fler än 13 personer så vänligen kontakta oss med er förfrågan via mail: info@saltosill.se eller telefon: +46 304 67 34 80 så hjälper vi er.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Få nyheter, erbjudanden och inspiration.