Allmänt

KAN JAG BETALA MED KONTANTER PÅ HOTELLET?

Nej, Salt & Sill är ett kontantfritt hotell och restaurang. Det går bra att betala med följande betalmedel; Bankkort, Kreditkort, Swish eller Direktinsättning på vårt Bankgiro.

 

FINNS DET PARKERING VID HOTELLET?

Det finns en liten parkering precis vid piren som leder ut till Salt & Sill. Detta är en kostnadsfri allmän parkering, som det är högre tryck på under sommarsäsongen. Finns det möjlighet rekommenderar vi att samåka eller åka kollektivtrafik, se Västtrafiks hemsida eller deras app för aktuell tidtabell. Det finns även parkeringsplatser på Mossholmen, en kort promenad från hotellet.

FINNS DET LADDSTATION FÖR BILEN?

Det finns en laddstation några minuters promenad från hotellet, på Mossholmens Marina. Detta är en allmän laddstation som tyvärr inte går att boka i förväg.

FÅR MAN HA MED SIG HUND TILL SALT & SILL?

Det går bra! Om du stannar över natten så bokar du ett särskilt hundrum. Bokar man hundrum bäddar vi med säng och vattenskål till hunden. I allmänna utrymmen som till exempel på våra uteserveringar är hundar alltid välkomna, be gärna servitören om vatten om din fyrbenta vän är törstig.

ÄR HOTELLET TILLGÄNGLIGHETSANPASSAT FÖR RULLSTOL?

Alla våra hotellrum benägna på bottenplan går utmärkt att ta sig till med rullstol. Vi har även ramp till Restaurang Salt & Sill samt hiss till Sjöboden. Läs mer om Turistrådets tillgänglighetsinventering av Salt & Sill HÄR

FÅR BARN FÖLJA MED PÅ BASTUBÅTEN?

Ja, vi tar dock inget ansvar över barnen då bastubåten inte är bemannad. Avgift för barn mellan 2-12 år är 95:-/timmen.

Hotellet

NÄR CHECKAR MAN IN- OCH UT PÅ SALT & SILL?

Incheckning är från klockan 15.00 och checkar ut kan du göra fram till 11.00. Önskar du senare utcheckning finns det en tilläggstjänst för det och då får du stanna till 13.00, vänligen kontakta oss för detta.

Restaurang

HUR BOKAR JAG BORD PÅ RESTAURANGEN?

För att boka bord på Restaurang Salt & Sill gör du det smidigt på vår hemsida, här. Annars går det fint att ringa till restaurangen på 0304-67 34 80

 

Båt

KAN JAG TA BÅTEN TILL SALT & SILL?

Vi erbjuder båtplats vid vår brygga så du kan njuta av en härlig heldag med övernattning hos oss, boka gör du genom att maila info@saltosill.se eller ringa till 0304-67 34 80. Kommer du som gäst till restaurangen går det fint att lägga till längst med uteserveringen på restaurangen. Det finns även en gästhamn med gångavstånd från oss, som du kan läsa mer om här.