Sött eller salt? Varmt eller kallt?

Holmens kiosk

Holmens kiosk öppnar första helgen i juni, och har då öppet helger. From midsommarafton har kiosken öppet alla dagar.

På Klädesholmen tar Holmens kiosk sommarens glassnjutning till en helt ny nivå. Här kombinerar vi det salta, söta, varma och det kalla i en smakupplevelse utöver det vanliga.

Behöver du tips på vilken glassmak som du ska välja eller var du kan ta med dig din Fish ’n’ Chips för att avnjuta den? Oroa dig inte, vi finns här för att ge dig råd och hjälpa dig att uppleva Klädesholmen på bästa vis. Så även om glass kan ätas i oändliga mängder under sommaren, vill vi att du ska veta att vårt sortiment sträcker sig långt bortom det.

Förutom vår läckra Fish ’n’ Chips erbjuder vi även korv, olika wraps och sallader – allt packat för att du smidigt ska kunna ta med dig det var du än väljer att njuta av det.

Så varför inte ta en paus från solen i sommar och besök oss på Holmens? Vi är här för att göra din sommardag ännu mer fantastisk och ge dig en smakupplevelse som får dig att känna havsbrisen från Klädesholmen. Kom och upplev Salt & Sill på sitt bästa sätt!

Vandringspaket

Checka in och njut av trerätters middag, frukostbuffé och upptäck vackra Dyrön med picknickkorg.

Boka paket
SUMMER DEAL

Boka sommarens härligaste upplevelse SUMMER DEAL 20% RABATT! Glöm det traditionellt landbaserade hotellet och upplev känslan av att bo PÅ havet i sommar.

Boka ditt sommarminne
Sköna söndag

Söndagar blir ännu skönare med vårt paket – Sköna söndag! Avsluta veckan på det allra bästa sättet och ge dig själv en perfekt start inför den kommande veckan genom att njuta av en gofrulle i trivsam och avslappnad miljö.

Boka paket

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Få nyheter, erbjudanden och inspiration.