Restaurang Sjöboden

En plats att umgås och uppleva

Öppet varje dag kl. 14:00-sent

Välkommen till Sjöboden

Vår sjöbod som ligger i anslutning till hotellet är en fullskalig restaurang med avslappnad och mysig atmosfär.


Vi är redo att välkomna er till en sommar fylld av smakupplevelser och skärgårdsglädje! Här kan ni boka bord eller bara kika förbi och njuta av våra utsökta pizzor, skaldjurslådor och andra läckerheter i en avslappnad och charmig skärgårdsmiljö.


För er som föredrar att äta på klipporna eller ta med maten på en picknick, erbjuder vi även take away. Beställ er favoritpizza via länken eller på plats och upplev den fantastiska smaken av Sjöbodens mat var ni än befinner er.


Kom och njut av sommaren hos oss på Sjöboden – en plats där mat, natur och gemenskap möts. Vi ser fram emot att skapa sommarminnen tillsammans med er. Vi ser fram emot ditt besök!

After beach på söndagar

After beach på söndagar: Varje söndag under veckorna 27-31, mellan kl. 15:00 och 20:00. En härlig eftermiddag och kväll med skön musik och avslappnad stämning. Solstolarna plockas fram, och vi njuter av DJ Labans bästa låtar. Om stämningen är på topp kanske han även bjuder på en spontan gitarrspelning.  Varje vecka presenterar vi ett nytt dryckestema i vår mobila bar. Håll utkik på våra sociala kanaler för att inte missa några nyheter.

En utmärkt lokal för events och privata tillställningar

Social Dining

En middagsbjudning utöver det vanliga. En av våra fantastiska kockar guidar ditt sällskap i käket med en ”social dining”. Detta betyder att vi umgås medans vi lagar mat och sedan äter, som om man var hemma.

Läs mer & Boka
Matlagningskurs

När du bokar in en matlagningskurs hos oss så lagar ditt sällskap maten tillsammans med en av våra kockar. Sedan slår ni er ner till bords och njuter av middagen. Som minne från denna kväll får alla även med sig en liten gåva.

Läs mer & Boka
Privata tillställningar

Upptäck magin av en privat tillställning i vår sjöbod, där smakfulla ögonblick möter härligt sällskap.

Läs mer & Boka

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Få nyheter, erbjudanden och inspiration.