En dag att minnas

Bröllop & fest

Drömmer du om ett bröllop vid havet eller längtar du efter en minnesvärd fest?

När ni går i tankar om bröllop eller fest omfamnar vi på Salt & Sill er vision med kärlek och omsorg. Hos oss finns alla förutsättningar för att göra er tillställning till en fantastisk och minnesvärd upplevelse. Med passionerade kockar, skicklig servispersonal och en unik västkustmiljö finns alla möjligheter att skapa ert drömbröllop eller er drömfest.

Oförglömligt, välarrangerat och precis som du vill ha det.

Salt & Sills vackra havsmiljö i Bohuslän är en upplevelse i sig som vi garanterar sätter guldkant på er vistelse. Vi vet att en minnesvärd och lyckad tillställning kräver att alla bitar faller på plats. Vi är med er från början till slut och tillsammans skapar vi en minnesvärd tillställning.

Varje detalj planeras efter era önskemål

Våra fantastiska kockar lagar genuin mat som både står för svensk tradition och nytänkande. De sätter ihop menyer efter råvaror i säsong och med det bästa från havet, där ni komponerar ihop era favoriter från menyn. Tillsammans planerar vi tillställningen så att varje detalj och moment speglar er och upplevs som något alldeles extra.

Ladda ner bröllopsmeny

En dag att minnas

Oavsett om det vankas storslagen fest med 100 gäster eller en mer intim sammankomst för 20 personer, erbjuder vi mångsidiga festlokaler som anpassas efter ert unika tillfälle.