Upplev sommaren på

Salt & Sill

Vem vill inte bo på havet? Välkommen till Sveriges första flytande hotell. Sommaren på Salt & Sill måste upplevas. Nu börjar livet på västkusten och massa roliga sommarminnen skapas. Njut av en god pizza från Sjöboden, en god drink på vår terass till härlig trubadur, quizkvällar mm. Vi har fartfyllda aktiviteter för er som gillar det, men annars finns det kajak att hyra för en lugn upplevelse på havet.

Early bird – upp till 20% rabatt på din vistelse

Bo på havet i sommar, boka din drömsemester på Salt & Sill redan idag! Njut av god mat, smakfulla drinkar till trubadurmusik och ta ett dopp i havet. Med vårt early birdpris erbjuder vi dig en unik möjlighet att säkra din plats för sommaren till ett fantastiskt förmånligt pris.

Boka ditt sommarminne

Besök oss med båt

Besök oss gärna med båt i sommar, vi har en egen brygga där ni enkelt lägger till precis i anslutning till hotellet och restaurangen. Kontakta oss på 0304-67 34 80 eller mejla på booking@saltosill.se

Upptäck Salt & Sill

Ribbåt

Bjud med ditt sällskap på en hisnande åktur. Ta på er överlevnadsdräkten och skidglasögonen, detta är inget för den farträdde. Vi lovar pirr i magen och saltstänk i ansiktet.

Läs mer & Boka
Skärgårdspaket

Njut av bästkusten med en underbar trerätters middag, njut av sovmorgon och när ni vaknar väntar en härlig frukost på er.

Boka paket
AW i Sjöboden & försommarquiz i Saltbaren – 24 maj  

Klockan 17 öppnar vi dörrarna till Sjöboden, där vi serverar ljuvliga pizzor och sallader från vår buffé. Ni kan njuta av så mycket ni önskar, allt för endast 195 kr per person. Dessutom kommer det finnas möjlighet att beställa plockmat och snacks under kvällen.

Läs mer & Boka

Att göra på Tjörn

Tjörns golfklubb

Tjörn erbjuder fantastisk golf och god mat på Bohusläns största golfklubb. Här finns kuperade och spännande banor som följer det böljande landskapet.

Läs mer
Nordiska Akvarellmuseet

På Nordiska Akvarellmuseet i Skärhamn kan du se utställningar av konstnärer från hela världen, ta del av spännande evenemang, experimentera med färg och njuta av konserter.

Läs mer
Vandra på Dyrön

Ett sätt att uppleva den bohuslänska naturen är genom öns vandringsleder. Dessa är tillsammans cirka 6 km långa och går fram längs klippiga stränder, vindskyddade skogsdungar och mäktiga berg.

Läs mer