En delikatess

Fyrarätters sparrismeny

Sparrisveckor på Salt & Sill 2024

Nu är äntligen våren snart här och med den kommer den underbara sparrisen!

Mellan 22 april och 5 maj serverar vi en specialkomponerad fyrarätters meny som helt går i sparrisens tecken. Boka ditt bord idag för att inte missa chansen att njuta av en fantastisk meny där sparrisen får ta huvudrollen och där varje tugga är en hyllning till vårens ankomst!

Njut av vår fyrarätters meny för 645 kr/person, (dryckespaket tillkommer, 495 kr/person).

MENY

Amuse Bouche

Tartelette med brynt lökglass, ärtor, mangold och Wrångebäcks ost

Förrätt

Grön sparris med lammbog, ramslök, stuvning på rättviksärt och hasselnöt

Varmrätt

Kvällens rekommendation från havet med vit sparris, smörsås, tång och blåmusslor

Dessert

Inkokta rabarber med äggkräm, jasminte, citronkaka och kanderade rabarber