Winemakers dinner

Sparrismiddag med vinproducenten Emrich-Schönleber

Producenten Emrich-Schönleber från de branta sluttningarna i Nahe i sydvästra Tyskland kommer till oss på Salt & Sill den 4 maj. Njut av att utforska en fantastisk vinmakares skapelser i harmoni med en exklusiv fyra-rätters sparrismeny. Bord går att boka från 18.30 och middagen startar 19.00. Ni är varmt välkomna att avnjuta en fördrink vid bordet innan dess. 

Marvin Marx, försäljningschef på Emrich-Schönleber, kommer att vara på plats under middagen och presentera alla viner. Ett perfekt tillfälle att ställa frågor och lära sig mer för dig som är vinintresserad.

Så tveka inte att boka in en spännande och lärorik afton den 4 maj, med en fyrarätters meny tillsammans med ett exklusivt utvalt vinpaket.

Pris per person (meny + vinpaket): 1195 kr

KVÄLLENS MENY

AMUSE BOUCHE

Tartelette med brynt lökglass, ärtor, mangold och Wrångebäcks ost

FÖRRÄTT

Grön sparris med lammbog, ramslök, stuvning på rättviksärt och hasselnöt

VARMRÄTT

Kvällens rekommendation från havet med vit sparris, smörsås, tång och blåmusslor

DESSERT

Inkokta rabarber med äggkräm, jasminte, citronkaka och kanderade rabarber

Sparrisveckor

SPARRISVECKOR PÅ SALT & SILL 2024

Nu är äntligen våren snart här och med den kommer sparrisen! Under 22 april till 5 maj serverar vi en specialkomponerad fyrarätters sparrismeny. Boka ditt bord idag för att inte missa chansen att njuta av en fantastisk meny där sparrisen får ta huvudrollen och där varje tugga är en hyllning till vårens ankomst!

Njut av vår fyrarätters sparrismeny för 645 kr/person, dryckespaket tillkommer, 495 kr / person.

 

Missa inte

Den 4 maj välkomnar vi vinproducenten Emrich-Schönleber från de branta sluttningarna i Nahe i sydvästra Tyskland till oss på Salt & Sill. Denna kväll bjuds det på sparrismeny i kombination med en presentation av de viner som serveras under kvällen.