Möten & konferens

Konferera med havet som granne

Samlas, samverka och skapa i en kreativ västkustmiljö. Strax utanför Göteborg, endast en timmes bilfärd bort, hittar du Salt & Sill. Vi arrangerar konferenser för sällskap från två till hundra personer och vi erbjuder flera olika paket för att matcha ert unika syfte och mål med besöket. Här välkomnas ni till vår inspirerande konferensmiljö, där havet utgör kuliss 
och där era möten inte bara hålls, utan också trivs.

VI SKRÄDDARSYR
ER KONFERENS

Hos oss är helhetsupplevelsen det viktigaste, vi har en mängd olika aktiviteter och skräddarsyr er konferens efter era önskemål. Vi vill skapa minnesvärda konferenser för ert team. Kontakta oss, 
så skräddarsyr vi er konferens.

Vandringspaket

Checka in och njut av trerätters middag, frukostbuffé och upptäck vackra Dyrön med picknickkorg.

Boka paket
SUMMER DEAL

Boka sommarens härligaste upplevelse SUMMER DEAL 20% RABATT! Glöm det traditionellt landbaserade hotellet och upplev känslan av att bo PÅ havet i sommar.

Boka ditt sommarminne
Sköna söndag

Söndagar blir ännu skönare med vårt paket – Sköna söndag! Avsluta veckan på det allra bästa sättet och ge dig själv en perfekt start inför den kommande veckan genom att njuta av en gofrulle i trivsam och avslappnad miljö.

Boka paket

Att göra på konferensen

Visa alla aktiviteter
Vandra på Dyrön

Ett sätt att uppleva den bohuslänska naturen är genom öns vandringsleder. Dessa är tillsammans cirka 6 km långa och går fram längs klippiga stränder, vindskyddade skogsdungar och mäktiga berg.

Läs mer
Utforska Tjörn – på cykel!

Utforska Tjörn – på cykel! Vårt tillval av cykelhyra för en hel dag bjuder in dig till en upplevelse där du får chansen att upptäcka öns dolda skatter på egen hand.

Läs mer & Boka
Träningspass

För dig som vill aktivera kroppen lite extra och gillar gruppträning. Fyll på med dopamin och endorfiner – här erbjuder vi flera olika träningspass med en utbildad coach.

Läs mer & Boka

Företagsevent eller Kickoff?

Vi erbjuder lokaler med utsikt över havet och skärgården. Oavsett om du planerar en festlig tillställning eller ett företagsevent hjälper vi dig hela vägen för ett lyckat evenemang.

Tunnan

Konferenslokal i huvudbyggnad rakt ovanför restaurangen. Fransk balkong och underbar utsikt mot skärgården. Går att kombinera med Sillsalteriet om ni behöver ännu mer utrymme.

Passar för

12-20 personer

Sittning

Styrelsesittning

12 platser

Skolsittning

12-15 platser

U-sittning

12 plaster

Biosittning

20 platser

Sillsalteriet

Vår största konferenslokal är belägen på andra våningen i huvudbyggnaden – samma byggnad som restaurangen. Går att möblera på flera sätt för att passa olika sällskap. Ett stort fönster vetter ut mot småbåtshamnen och Klädesholmen.

Om ni behöver en ännu större lokal går Sillsalteriet att kombineras med Tunnan.

Passar för

32-80 personer

Sittning

U-sittning

32 platser

Styrelsesittning

48 platser (2 bord)

Skolsittning

48 platser

Biosittning

80 platser

Öar

6 x 8 platser

Snaps

Mindre konferensrum på övre plan i huvudbyggnaden, samma byggnad som restaurangen. Rummet har ett stort bord med regissörsstolar. Från rummet kan ni gå rakt ut på takterrassen som har underbar havsutsikt.

Passar för

10 personer

Sittning

Ett bord

10 platser

Gnejs

Gnejs är en av våra större konferenslokaler som är belägen ovanför Sjöboden, en nyrenoverad byggnad som ligger separat ifrån huvudbyggnaden. Gnejs är en rymlig lokal som går att möblera om på flera sätt för att passa varierade sällskap.

Passar för

18-40 platser

Sittning

U-sittning

18 platser

Styrelsesittning

20 platser

Skolsittning

36 platser

Biosittning

40 platser

Öar

6 x 4 platser

Granit

Granit är vår allra nyaste konferenslokal, belägen ovanför restaurang Sjöboden, en nyrenoverad byggnad som ligger separat ifrån huvudbyggnaden. Granit är en rymlig lokal som innehar 2 större bord som är anpassat för en styrelsesittning.

Passar för

14 platser

Sittning

Styrelsesittning

14 platser

Medicin & Mirakel bjöd in till fortbildning i tre dagar på Salt & Sill ”Vem tar hand om doktorn”.
Det fungerade alldeles utmärkt med utbildning för ca 30 personer i den moderna konferenslokalen Sjöboden som även erbjöd gott om plats för grupparbeten och smågrupper.

Även möjligheten att kunna ha fysiska aktiviteter som dans, yoga och styrketräning med underbar havsutsikt gav extra energi och glädje till hela gruppen.

”Vi är överväldigade av våra dagar på Salt & Sill! Miljön, maten, servicen och hela upplevelsen var helt fantastisk. Så fantastisk att vi bokat nya dagar för kommande höst!”

Jill Taube,

Medicin & Mirakel

Vi var drygt 20 personer som fick uppleva den fantastiska miljön på Salt & Sill. Havet, klipporna, konferenslokalen, hotellrummen, maten och en personal som gav service utöver det vanliga.

Lite extra av allt gjorde dessa konferensdagar magiska. Upplevelsen att faktiskt sova ”i havet” och att omringas av detta gav oss en enorm energi!
Vi är helt enkelt helnöjda!

”Salt & Sill, en unik destination som vi kommer att besöka fler gånger”

Lena Danielsson,

S:t Lukas

Vi har vid ett flertal tillfällen lagt våra budget och styrelsemöten på Salt & Sill. Det passar oss väldigt bra i denna lugna, avkopplande och stressfria miljö.

Havet omringar hela vistelsen vilket ger en bra miljö i vårt arbete. Att dessutom äta väldigt god mat och sova på ett flytande hotell gör att helhetsupplevelsen är unik!

”Underbart att kunna ta frisk luft och spåna utöver havet mitt i ett budgetmöte – dessutom älskar vi ju sill!”

Martin Brink,

Brink Textile AB

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Få nyheter, erbjudanden och inspiration.