Nu öppnar samhället upp och vi ser fram emot att välkomna dig till Salt & Sill. Hos oss fortsätter arbetet med att säkerställa en miljö där alla kan vara trygga. Vi ska alla fortsätta ta hand om varandra. Välkomna till Salt & Sill!

Julklappstips

Den perfekta julklappen finns hos oss på Salt & Sill!

Ge bort en härlig upplevelse i form av en uppfriskande promenad, kvällens varmrätt på vår skärgårdskrog och gungas sedan till sömns i vårt flytande hotell. Vistelsen avslutas med frukost med den bästa utsikten över havet.

Pris: 995:-/person

Köp din julklapp här. 

Jul vid havet

Upptäck den magiska julen på Klädesholmen!

Julbordet på Salt & Sill tas till nya nivåer i år. Vi erbjuder en makalös julstämning i fantastisk skärgårdsmiljö.

Här kan du läsa mer om våra olika julbord

Nyår vid havet

Kom till oss och fira nyår med ett exklusivt nyårspaket. Du kommer njuta av fantastisk mat och dryck samt bad och bastu på vår bastubåt. 6-rätters nyårssupé, underhållning samt nyårsskål vid tolvslaget!

Läs mer och boka här

Vintern på Salt & Sill

Kom och upplev vinterns härliga stunder på Salt & Sill. Välkomnas med varma scones framför brasan vid ankomst, njut av uppfriskande promenader, 3-rätters middag i vår skärgårdskrog och gungas till sömns i vårt flytande hotell.

Läs mer och boka här.

Kallbadspaket

Kallbad är populärare än någonsin!

Varför mår din kropp så bra av att kallbada och vad säger forskningen om köldexponering?  Upplev hur varje del av kroppen kommer till liv efter doppet och värm dig med rykande heta drycker.

Här kan du läsa mer och boka.

Har du hört historien om Fru S?

Salt & Sill får en systerkrog på Klädesholmen när Fru S. tar plats. All mat hos Fru S. är tagen ur hennes historier från när och fjärran. Fru S. tar med dig på matäventyr utan dess like.

Följ med på resan och läs mer här.

Höst på Salt & Sill

Efter våren och sommarens aktiviteter lägger sig lugnet på Salt&Sill. Kom och känn det lugna gungandet från vårt flytande hotell och känn hur du varvar ner på riktigt.

Se tillgänglighet och våra paket här.

Ta med dig familjen på en härlig helg i Villa Salt

Ta chansen att komma hemifrån och hitta på något tillsammans – med möjlighet till avskildhet. Som ett led i vårt arbete med att minska smittspridning erbjuder vi nu vår mysiga Villa Salt med möjlighet att lägga till ett härligt matpaket. Ni får ingredienser till kvällens middag som ni sedan lagar ihop själva och njuter av tillsammans.

Läs mer och boka här

Vi välkomnar Salt & Sills systerhotell Onyxen

Skärgårdspuls & Storstadspuls

Vi är stolta och glada att nu kunna erbjuda både Skärgårdspuls & Storstadspuls. Hotell Onyxen ligger mitt i Göteborgs evenemangsstråk och där finns allt vad storstaden har att erbjuda.

Just nu har du möjlighet att uppleva Hotell Onyxens svit till ett oslagbart pris. Perfekt för dig som vill fly vardagen och få en lyxig upplevelse!

Läs mer här och boka här!

Vi söker personal

Vill du arbeta i en utvecklande och rogivande miljö precis vid havet? Då ska du söka dig till oss på Salt & Sill. För att kunna erbjuda våra gäster en totalupplevelse när det gäller mat, dryck, logi och konferens är vi beroende av kompetenta, engagerade och drivna medarbetare.

Läs mer och ansök om våra tjänster här.