Vi vet att det är speciella tider just nu! Att hålla avstånd är att visa omtanke och vi behöver alla hjälpas åt. På Salt & Sill jobbar vi hårt med att säkerställa en miljö där alla kan vara trygga. För vi längtar nog alla efter att få mötas!

Här kan du läsa mer om hur vi hanterar Covid-19!

Äntligen öppnar uteserveringen

Välkommen att njuta av din mat på vår fantastiska uteservering. Från lördagen den 10 April öppnar vi uteserveringen och som vi har längtat.

Se menyn och boka ditt bord här.

Nu startar vårsäsongen

Våren på Salt & Sill är full av liv och förväntan. I år kanske mer än någonsin. Vi längtar efter att få umgås ohämmat och hoppas på en vår och sommar full av möten. Nu finns vårens och sommarens hotellpaket tillgängliga för bokning.

Upptäck vårens paket på Salt & Sill här.

Vardagspaket

Nu öppnar vi upp Salt & Sill även på torsdagar under hela mars!
Kom ut till oss på Klädesholmen och njut av lugnet mitt i veckans stressiga vardag.

Frånpris: 1195:-/person.

Läs mer och boka här.

Ta med dig familjen på en härlig helg i Villa Salt

Ta chansen att komma hemifrån och hitta på något tillsammans – med möjlighet till avskildhet. Som ett led i vårt arbete med att minska smittspridning erbjuder vi nu vår mysiga Villa Salt med möjlighet att lägga till ett härligt matpaket. Ni får ingredienser till kvällens middag som ni sedan lagar ihop själva och njuter av tillsammans.

Läs mer och boka här

Vi välkomnar Salt & Sills systerhotell Onyxen

Skärgårdspuls & Storstadspuls

Vi är stolta och glada att nu kunna erbjuda både Skärgårdspuls & Storstadspuls. Hotell Onyxen ligger mitt i Göteborgs evenemangsstråk och där finns allt vad storstaden har att erbjuda.

Just nu har du möjlighet att uppleva Hotell Onyxens svit till ett oslagbart pris. Perfekt för dig som vill fly vardagen och få en lyxig upplevelse!

Läs mer här och boka här!

Säker konferens

Konferera i direkt anslutning till havet med våra säkra konferenser!

I paketet  ingår: Kaffe och wraps, 2-rätters lunch, eftermiddagsfika, sharingmeny, del i dubbelrum.
Från 1 495 kr/person ex moms. Lokalhyra tillkommer.

Här kan du läsa mer!

Vi söker personal

Vill du arbeta i en utvecklande och rogivande miljö precis vid havet? Då ska du söka dig till oss på Salt & Sill. För att kunna erbjuda våra gäster en totalupplevelse när det gäller mat, dryck, logi och konferens är vi beroende av kompetenta, engagerade och drivna medarbetare.

Läs mer och ansök om våra tjänster här.