Vi vet att det är speciella tider just nu! Att hålla avstånd är att visa omtanke och vi behöver alla hjälpas åt. På Salt & Sill jobbar vi hårt med att säkerställa en miljö där alla kan vara trygga. För vi längtar nog alla efter att få mötas!

Här kan du läsa mer om hur vi hanterar Covid-19!

Salt & Sills lunch ute

Nu har du möjligheten att äta en underbar vinterlunch på vår brygga. Vi bullrar upp med varma filtar och kuddar, tänder lyktor och serverar rykande het mat som värmer dig ända in i själen.

På lördagar mellan kl 12-15 kan du ta del av goda luncher på vår uteservering.

Läs mer här.

Träningsboost

Träningsboost 23 januari 2021

Starta året med en dag fylld av träning!
Den 23 januari kommer Sara Johannisson till oss igen och kör en heldag fylld med träningsglädje!

Läs mer och boka här.

Kallbadskurs på Salt & Sill

Kallbad är populärare än någonsin. Den 27/2 och 20/3 får vi besök av Katrin från kallbad.nu som tar med dig på en riktigt uppfriskande upplevelse.

Varför mår din kropp så bra av att kallbada och vad säger forskningen om köldexponering? Lär dig mer om de positiva effekterna som kallbad har på din hälsa och mående. Upplev hur varje del av kroppen kommer till liv efter doppet och värm dig med rykande heta teer.

Vintern har lagt sig som ett snötäcke ute på Klädesholmen och havet är friskare och härligare än någonsin. I det här paketet får du en naturupplevelse där du blir ett med havet.

Ät också en härlig tre-rätters middag i vår restaurang med utsikt över havet, sov på vårt flytande hotell som sakta vaggar dig till sömns i vågornas takt och avsluta med en underbar hotellfrukost innan hemfärd.

Boka din kallbadskurs här

Ta med dig familjen på en härlig helg i Villa Salt

Ta chansen att komma hemifrån och hitta på något tillsammans – med möjlighet till avskildhet. Som ett led i vårt arbete med att minska smittspridning erbjuder vi nu vår mysiga Villa Salt med möjlighet att lägga till ett härligt matpaket. Ni får ingredienser till kvällens middag som ni sedan lagar ihop själva och njuter av tillsammans.

Läs mer och boka här

Säker konferens

Konferera i direkt anslutning till havet med våra säkra konferenser!

I paketet  ingår: Kaffe och wraps, 2-rätters lunch, eftermiddagsfika, sharingmeny, del i dubbelrum.
Från 1 495 kr/person ex moms. Lokalhyra tillkommer.

Här kan du läsa mer!