Vi vet att det är speciella tider just nu! Att hålla avstånd är att visa omtanke och vi behöver alla hjälpas åt. På Salt & Sill jobbar vi hårt med att säkerställa en miljö där alla kan vara trygga. För vi längtar nog alla efter att få mötas!

Här kan du läsa mer om hur vi hanterar Covid-19!

Tacokväll 7 oktober

Mexico meets Västkusten! 

Torsdagen den 7 oktober med start kl. 19:00 kommer vi att ha en tacokväll inkl. ölprovning hos oss på Fru S!

Tacomeny serveras kvällen till ära och Brewhuslän kommer och presenterar sina ölsorter.

Läs mer och boka din plats här

Yogaretreat med Hagabadet

Nu är hösten här och vad kan passa bättre än att mysa till det lite extra då? Vi välkomnar dig till en riktigt skön och återhämtande vistelse hos oss med yoga, spa, god mat och lugn och ro i en helt unik havsnära miljö på västkusten. Här njuter du av tillvaron, du landar i dig själv och i stunden. Du bor i enkel- eller del av dubbelrum natten mellan söndag och måndag, och vill du så förlänger du din vistelse en extra natt till tisdagen för ett extra förmånligt pris. På retreatet får du varierad yoga som passar alla, och stöd och guidning i hur du landar i dig själv för bästa chans till återhämtning.

Läs mer och boka här.

Har du hört historien om Fru S?

Salt & Sill får en systerkrog på Klädesholmen när Fru S. tar plats. All mat hos Fru S. är tagen ur hennes historier från när och fjärran. Fru S. tar med dig på matäventyr utan dess like.

Följ med på resan och läs mer här.

Höst på Salt & Sill

Efter våren och sommarens aktiviteter lägger sig lugnet på Salt&Sill. Kom och känn det lugna gungandet från vårt flytande hotell och känn hur du varvar ner på riktigt.

Se tillgänglighet och våra paket här.

Hummerpaket

Fredag och lördag den 8, 9, 16, 22  och 23 oktober kan ni boka er hummerweekend hos oss på Salt & Sill!

Läs mer och boka här.

Ta med dig familjen på en härlig helg i Villa Salt

Ta chansen att komma hemifrån och hitta på något tillsammans – med möjlighet till avskildhet. Som ett led i vårt arbete med att minska smittspridning erbjuder vi nu vår mysiga Villa Salt med möjlighet att lägga till ett härligt matpaket. Ni får ingredienser till kvällens middag som ni sedan lagar ihop själva och njuter av tillsammans.

Läs mer och boka här

Vi välkomnar Salt & Sills systerhotell Onyxen

Skärgårdspuls & Storstadspuls

Vi är stolta och glada att nu kunna erbjuda både Skärgårdspuls & Storstadspuls. Hotell Onyxen ligger mitt i Göteborgs evenemangsstråk och där finns allt vad storstaden har att erbjuda.

Just nu har du möjlighet att uppleva Hotell Onyxens svit till ett oslagbart pris. Perfekt för dig som vill fly vardagen och få en lyxig upplevelse!

Läs mer här och boka här!

Säker konferens

Konferera i direkt anslutning till havet med våra säkra konferenser!

I paketet  ingår: Kaffe och wraps, 2-rätters lunch, eftermiddagsfika, sharingmeny, del i dubbelrum.
Från 1 495 kr/person ex moms. Lokalhyra tillkommer.

Här kan du läsa mer!

Vi söker personal

Vill du arbeta i en utvecklande och rogivande miljö precis vid havet? Då ska du söka dig till oss på Salt & Sill. För att kunna erbjuda våra gäster en totalupplevelse när det gäller mat, dryck, logi och konferens är vi beroende av kompetenta, engagerade och drivna medarbetare.

Läs mer och ansök om våra tjänster här.