Sparrisveckor

Sparris är ett säkert vårtecken, passa på att njuta av vårsäsongens godaste primör på Klädesholmen. Under ett par utvalda veckor framöver serverar vi en specialkomponerad 4-rätters sparrismeny på Salt & Sill för att fira in våren. Se vår meny och boka bord HÄR

Påsk på Salt & Sill

Under påsken serverar vi påsklunch och påskmiddag i restaurangen från skärtorsdag till påskdagen. Vi serverar både varmt och kallt som passar alla, med fokus på sillen såklart. Se vår meny och boka bord HÄR. Passa även på att boka vårt Påskpaket med övernattning och påskmiddag inkluderat.

After work hos Fru S

Kom hem till Fru S. och avnjut en avkopplande AW tillsammans med oss.
Fredagen den 28 april blir det AW igen på härliga Fru S.
Vi serverar våra omtalade pizzor från buffén där ni förser er så mycket ni vill under kvällen.
Pris: 195:-/per person
Även plockmat och annat smarrigt tilltugg kommer finnas att beställa under kvällen!

Läs mer och boka här.

Skaldjurskonferens

En fantastisk konferensupplevelse att minnas länge. Avnjut en skaldjursplatå till middag med havet som utsikt. Sov en natt på vårt flytande hotell och vakna upp till en ny dag med konferens på Salt & Sill.

Läs mer om vår skaldjurskonferens här

Social dining på Fru S

Kombinera din konferens med en annorlunda matupplevelse med social dining på Fru S. Ni har en egen kock som serverar godbitar från köket, ni plockar, smakar och umgås. Maten serveras löpande när den är färdig, ni äter där ni har lust, god dryck fyller glasen, allt detta i avslappnad och informell miljö.

Läs mer och gör din förfrågan här. 

Konferera hos oss på Salt & Sill

Våra konferenslokaler inbjuder till inspirerande möten för såväl flerdagars-konferenser som företagskvällar och kundmöten. Konferenslokaler, mötesrum, hotellrum och restaurang ligger alla i direkt närhet till havet och västkustens yttre skärgård. Här umgås och utvecklas ni i en lugn och rogivande miljö som tillsammans med god mat och ett stort utbud av aktiviteter gör er vistelse till mer än bara ett möte.
Läs mer om våra konferenspaket här.