Seniorpaket

För er som är seniorer (60 +) kan vi nu erbjuda ett förmånligt paket vid ankomst mellan söndag-torsdag i oktober. Njut av ett avkopplande dygn med 2-rätters middag på vår skärgårdskrog. Ni bor på vårt flytande hotell på havets yta.

Vakna utvilade och njut av en härlig frukost med havsutsikt.

Boka din vistelse här.

senior

Tryffelhelg 11 & 12 november

Hösttryffelns tid är nu kommen och detta ”kökets guld” vill vi lyfta lite extra denna helg med vårt specialkomponerade paket där hösttryffeln sätter guldkant på vår 5-rätters meny i paketet.   

Läs mer och boka tryffelpaketet här. 

Julen närmar sig

Längtar du efter ett gemytligt julbord i den bohuslänska skärgårdens vintermiljö?

Då har du kommit helt rätt. Självklart är sillen paradnumret för julbordet hos oss på Salt & Sill och här finns en sillsmak för alla.

Välkommen att kolla in vad som händer hos oss i jul här

Sköna Söndag

Söndagar kan ibland behöva en extra knuff och därför vill vi ge dig erbjudandet att unna dig själv en skön avslutning på veckan.

Boka paketet och njut av en underbar middag, logi i dubbelrum, frukost samt tillgång till vår bad-och bastubåt.

Läs mer och boka här

Hummerkonferens

Under oktober och november månad arrangerar vi våra populära konferenser med specialtemat hummer. Välj själva om ni endast vill avnjuta en hummermiddag eller om ni vill vara med hela vägen – från fiske, kokning till tillagningen av hummern!

Läs mer om våra tre olika hummerkonferens-paket här

Vinterpaket

Kom och upplev vinterns härliga stunder på Salt & Sill. Välkomnas med varma scones vid ankomst, njut av uppfriskande promenader, 4-rätters middag i vår skärgårdskrog och gungas till sömns i vårt flytande hotell. Vistelsen avslutas med frukost med den bästa utsikten över havet du kan tänka dig. Välkommen till oss på Salt & Sill!

Läs mer och boka här. 

Konferera hos oss på Salt & Sill

Våra konferenslokaler inbjuder till inspirerande möten för såväl flerdagars-konferenser som företagskvällar och kundmöten. Konferenslokaler, mötesrum, hotellrum och restaurang ligger alla i direkt närhet till havet och västkustens yttre skärgård. Här umgås och utvecklas ni i en lugn och rogivande miljö som tillsammans med god mat och ett stort utbud av aktiviteter gör er vistelse till mer än bara ett möte.
Läs mer om våra konferenspaket här. 

Skärgårdspuls & Storstadspuls

Besök Salt & Sills systerhotell Hotell Onyxen!
Vi är stolta och glada att nu kunna erbjuda både Skärgårdspuls & Storstadspuls. Hotell Onyxen ligger mitt i Göteborgs evenemangsstråk och där finns allt vad storstaden har att erbjuda.

Läs mer här och boka här!