Jul på Salt & Sill

Julbordspremiär 22 november till 21 december.

 

Jul på Salt & Sill sprider i vanlig ordning julstämning och i år hoppas vi på att kunna skruva upp stämningen ännu mer med en hejdundrande julupplevelse.

Onsdag till lördag kvällar samt lördag och söndag lunch dukar vi upp vårt storslagna julbord inne på Salt & Sill med alla julens godheter läckert serverat. Vi vill verkligen trycka på stämning och upplevelse, såklart i kombination med mycket härlig mat, där kvalitet och våra egengjorda delikatesser står i fokus.

Upplev julens magi

Njut av en buffé fylld med klassiska läckerheter och Salt & Sill´s egna delikatesser både i vår charmiga restaurang och på den stämningsfulla ovanvåningen. I restaurangen välkomnar vi mindre sällskap, medan ovanvåningen är perfekt för större grupper som vill fira tillsammans. Vi erbjuder två sittningstider i restaurangen och en exklusiv sittning på ovanvåningen, allt för att ge er en minnesvärd och smakrik julupplevelse.

Umgås, skratta och njut

Välkommen att koppla av och njuta i vår mysiga lounge på övervåningen efter en utsökt middag, där du kan avnjuta något gott i glasen. Fredag till söndag öppnar vi även vår charmiga Sjöbod för glöggmingel, exklusivt för våra hotellgäster, och erbjuder loungemöjligheter för alla som har ätit hos oss. I priset ingår kaffe och glögg – både med och utan alkohol. Dessutom kommer vi att servera traditionell mumma för att förhöja din julupplevelse.

Familjelunch söndagar

 

På söndagar kommer vi ha pepparkaksbakning för barn i Sjöboden och vi kommer ha ett barnrum med leksaker och filmvisning där barnen kan underhålla sig under julbordet.

Barn upp till 8 år äter gratis på söndagar.
Vi har egen avdelning för barnens julbord.
Övriga dagar betalar barn 0-2 gratis, 3-12 20 kr/år, 13-15 halva priset, 16 uppåt betalar fullpris.
Övriga dagar öppnar vi upp hela stora julbordet om bokningen är större än 50 personer.

 

Dessa tillfällen serverar vi hela vårt stora klassiska julbord. 

  • Onsdag – lördag kväll
    • Ons-Tors 845 kr/person
    • Fre-Lör 995 kr/person
  • Lördag – Söndag lunch
    • Lördag 845 kr/person
    • Söndag 845 kr/person

Vi har dynamisk prissättning på julborden så var lite obs på priset. 

Julbord för företag

Avsluta er konferens med vårt stämningsfulla julbord och kom direkt in i den magiska julstämningen på Salt & Sill. Skicka en förfrågan så skräddarsyr vi ett erbjudande just för ert företag.

BOKNINGSFÖRFRÅGAN