Kajakpaket

Övernatta på Sveriges första flytande hotell och njut av restaurangens mat med inspiration från havet och kusten.

En heldag i kajaken väntar när ni checkar in på Salt & Sill på Klädesholmen. Paddlar ni norrut når ni snart Flatholmen och stora Vrångsholmen, här är det trångt, labyrintiskt och kul. Paddla in i hamnen vid pittoreska Flatholmen, här finns gamla sjöbodar och bebyggelse som minner om gamla tiders fiskesamhälle. Ta en tur till Hjärterösund och Sandholmen, ett av området finaste sandstränder. Nu är ni strax i tätorten Skärhamn, här kan man med fördel göra ett stopp för restauranglunch eller en glass, vid Nordisk Akvarellmuseet finns en bra sandstrand att landa vid.

Väljer ni att paddla söderut från Klädesholmen är ni snart i det trånga sundet i Rönnäng och skymtar Åstol, Dyrön och Carlstens fästning på toppen av Marstrand. Utforska öarna i Älgöfjorden, eller paddla över Marstandsfjorden för att se seglarstaden och badorten Marstrand.

På kvällen väntar en sharingmeny som passar fint efter en dag på havet. Vila upp er i ett mysigt dubbelrum på vårt flytande hotell, sov er skönhetssömn och när ni vaknar väntar en härlig frukost!

Kajaker hämtas upp på Kajaktiv, som ligger endast 10 minuters promenad från oss.

* 3-rätters menyn kan komma att bytas ut mot sharingmeny eller liknande under perioden juni-augusti.

Paketet inkluderar

  • Frukost
  • 3-rätters meny 1 kväll*
  • Kajakhyra
  • Picknickpaket