Golfpaket 2 nätter

Förena det gröna gräset med det blå havet. Besök Tjörns Golfklubb och övernatta på vårt flytande hotell med havet som närmsta granne. Låt dig väl smakas av en 3-rätters middag samt frukost på vår mysiga skärgårdskrog.

Tjörns GK – Vår vackra bana, ”mitt på Tjörn” inbjuder till rundor med lagom utmaning för alla kategorier. Det är en 18-håls skogs & parkbana med varierad terräng. Det kuperade bohuslänska landskapet bjuder på spännande och ibland teknisk krävande hål.

Orust GK – En seasidebana med linkskaraktär på västra Orust vid Malö Strömmar och med havsutsikt från nästan alla hål. Banan har en fantastisk varierande miljö med bland annat 4:ans tee och 8:ans green nästan nere vid strandkanten.

Stenungsunds GK – Banan som är skapad av golfbanearkitekten Peter Nordvall är av karaktär öppen hedbana, delvis kuperad och varierad. Mycket stora greener, mjuka kullar och sportsligt utmanande ruff. Här finns utmaningar för såväl medelgolfaren som tourspelaren.

Golfklubbor går att hyra på plats.

Bord bokas i restaurangen på ankomstdagen klockan 18.00. Om ni vill äta vid annan tidpunkt vänligen notera det på raden ”Meddelande och speciella önskemål” när du gör bokningen. Eller kontakta restaurangen direkt.

Glöm inte att meddela eventuella allergier eller om ni önskar vegetariskt alternativ.

Möjliga ankomstdagar: mån, tis, ons, tor, fre, lör

Paketet inkluderar

  • Varmrätt 1 kväll
  • Frukost
  • Greenfee 2 dagar
  • 3-rätters middag 1 kväll