Hälsning från Sanna med personal

Här kommer en hälsning från Sanna Hermansson med personal

Kära gäst,

Att vi i nuläget befinner oss i en orolig tid där det mesta i vår värld förändras är inget vi ska förneka. Jag tror att vi alla delar den nu framhävda oron som härjar inte bara här i Sverige, utan i hela världen.

Jag inledde detta brev med: ”Allt är som vanligt här på Salt & Sill”, men insåg efter min första korrläsning att det är ju inte sant. I dessa tider är förändring ett faktum då hela länder stänger och toalettpapper blir en bristvara. Så nej, Salt & Sill är såklart inte som ”vanligt” men stämningen är densamma, likväl som kluckandet under bryggan samt hotellets lugnande gungande.

Det är en sak som fattas oss – och det är du och ditt värmande sällskap.
Vi saknar dig, och med handen på hjärtat längtar inte du också lite efter oss? Att bara få vara tillsammans och njuta. När tid nu är dig given, låt oss göra, uppleva och se. Istället för att endast se det negativa med att vardagen läggs på vänt, ta vara på tiden och ge dig något du kanske innan inte hade tid för. Låt oss på Salt & Sill ta hand om dig, vara ditt sällskap med den du håller kär.

En privat reflektion:

I fredags när läget stadigt började försämras gällande Covid-19 bestämde jag och min man oss för att gå ner för en stunds after work på Hjalmars Brygga i Hamburgsund. På restaurangen var det såklart lugnt men några personer var där som säkerligen likt oss ville komma från en stund och framför allt stötta den lokala krogen som stod med mat på spisen, kyld dryck och personal som varit där långt innan bara för att förbereda för att ta emot sina gäster. Efterhand som tiden gick hände något, helt plötsligt var vi inte på en restaurang längre utan i ett enda stort vardagsrum. Vi fann oss själva prata med främlingar, ortsbor och personal om reflektioner kring livet, människan och världen.
Är inte det fantastiskt att i all stress och oro hittar vi människor varandra. Vi delar våra tankar och synsätt i ett enda stort ”vardagsrum” och helt plötsligt blir vi berikade av flera olika perspektiv på saker och ting. Med detta sagt vill jag fånga denna känslan och erbjuda Salt & Sill som ditt vardagsrum. Ta dig hit och ta del av gemenskapen. Vi lever i oroliga tider där ingenting är självklart och jag förstår att det kan upplevas som en dålig tid att ge sig iväg, men om du tänker efter kanske det aldrig varit mer perfekt än nu att komma bort. Vi lovar att vi kommer att ta hand om er extra mycket när ni kommer hit. Vi är dessutom väl spritade och superuppdaterade på allt vad myndigheterna säger att vi kan och ska göra.
Salta, varma hälsningar från Sanna med personal