
Fest och brölloppsmenyer
En smakupplevelse i skärgårdsmiljö
Förrätt: Havskräfta tartar, kräftemulition, gurksallad, rågcrunch, libbsticka
Varmrätt: Halstrad kummel, skaldjursteerin, jordärstskocka pure, dillslungade gulbetor, friterad grönkål, kräftsås smaksatt med pernod
Förrätt: Bakad röding, pepparrotssnö, morotspur och sjökorall
Varmrätt: Ångad torsk, karamilserad blomkålspuré, harricuvert, schalottenlök, spenat och dillskum (på sifon)
Förrätt: Pilgrimsmussilin, rotselleri pure smaksatt med hasselnöt, vår egen rimmade stenbitsrom, sticklök, serranochips, brynt smör, vinigrette
Varmrätt: Bakad rödtunga, rökt burre blanche, knivmussla, mandelpotatispuré smaksatt med citrontimjan, primörsallad
Chokladpastej, karamelliserade nötter, majsglass, hallonlimecurd
Körsbärsbavariose, chokladsorbet smaksatt med citrontimjan, italienskmaräng, bakad vit choklad
Bohuslänsk äggost med myltade björnbär
Dessert kan väljas till alla alternativ ovan efter egen smak och tycke.
Inför vår konsultationsträff med er önskar vi svar på ett antal frågor. Fyll i formuläret nedan efter bästa förmåga och skicka det till oss i god tid före ert möte. En kopia av informationen kommer även skickas till den e-postadress du fyller i nedan.
Konsultationsmötet bokar ni direkt med oss på telefon
+46 304-67 34 80 alternativt på mailadressen info@saltosill.se. Konsultationsmöten sker hos oss på Salt & Sill, avsatt tid är ca 1 timma.