En dag på cykel

Utforska Tjörn – på cykel! Vårt tillval av cykelhyra för en hel dag bjuder in dig till en upplevelse där du får chansen att upptäcka öns dolda skatter på egen hand. Föreställ dig en fri och obunden dag där du kan cykla från kust till kust, med vinden som din följeslagare.

Varför inte inleda ditt äventyr med en tur till charmiga Skärhamn? Där väntar Nordiska Akvarellmuseet med sina fascinerande utställningar – en kulturell pärla som definitivt är värd ett besök. Längs vägen, missa inte tillfället att stanna till vid en av de mysiga glasskioskerna för en välförtjänt paus och en smak av lokalproducerad glass.

När ni väljer att hyra cykel hos oss en heldag, är cyklarna tillgängliga för er från kl. 09:00 till 17:00. Kostnad? 300 kr per cykel.

Önskar ni en senare upphämtning? Inga problem alls! Vi är flexibla och strävar efter att göra er upplevelse så smidig och anpassad som möjligt. Vänligen informera oss om er önskade upphämtningstid vid bokningstillfället, så undersöker vi möjligheterna för detta.