AKTIVITET I SJÖBODEN

Social Dining

EN EXKLUSIV ”HEMMA HOS”-KÄNSLA FÖR DITT SÄLLSKAP

Erbjud ditt sällskap en middagsbjudning utöver det vanliga. Med Social Dining menar vi att man umgås medans maten lagas och serveras, precis som om man var hemma. Aftonen börjar med att ditt sällskap anländer till Sjöboden, hänger av sig och får ett glas välkomnande. Sedan kommer er dedikerade kock att trolla fram en flerrätters middag där ert sällskap mer än gärna får känna sig delaktiga i förberedelserna eller tillagningen, vilket skapar en interaktiv och engagerande atmosfär. Självklart kan hela sällskapet bara socialisera och invänta serveringen till bords, det väljer ni själva.

Maten serveras löpande direkt från köket och detta skapar då en dynamisk måltid där ni kan njuta av varje rätt precis när den är som bäst. Ingen stress, ingen väntan, vi har fullt fokus på ert sällskap och att ni har tid för varandra.

På våra Social Dinings får ni inte bara en måltid, utan en minnesvärd upplevelse där smaker, sällskap och avslappnad atmosfär förenas för att skapa en fulländad kulinarisk stund. Maten, precis som dryckerna som serveras, är noga uttänkta för att helheten skall bli perfekt.


Boka in ditt privata sällskap för en Social Dining genom att skicka ett mail till oss, eller ringa på 0304-67 34 80. Detta event passar för sällskap mellan ca 8-25 personer. Pris från 2500 sek.