Salt & Sill Deli

Salt & Sill har ett eget butiks- och matbarskoncept, Salt & Sill Deli, där vi erbjuder utvalda delikatesser, färdigmat inspirerad från restaurangen och catering. Salt & Sill Deli inhyser också en matbar där det serveras enklare rätter och dryck med inspiration från västkusten.
   
Den första enheten öppnade i juni 2010 och ligger på Almö Centrum på Tjörn. Här finner du fisk, skaldjur, utvalda delikatesser och färdiga rätter från vår restaurang.

Våren 2014 startade vi på Centralstationen i Göteborg och från mars 2015 finns vi också på Malmö Centralstation.

Du som har besökt oss på Klädesholmen kommer känna igen känslan på Salt & Sill Deli. Du som inte har besökt vårt hotell eller skärgårdskrog blir förhoppningsvis inspirerad och nyfiken på att besöka oss på Klädesholmen, antingen landvägen eller sjövägen.

Utöver våra fasta matbarer i Göteborg och Malmö har vi även följande pop-up butiker:

Salt & Sill Deli på Klädesholmen

Besöksadress: Klädesholmen, Tjörn

Salt & Sill Deli på Almö Centrum

Besöksadress: Centrumhuset, 471 60 Myggenäs, Tjörn

Visste du detta om ostron?
 

Visste du detta om ostron?

Ostron (Ostreidae) är namnet på olika typer av mollusker (blötdjur) som lever på hårt underlag i grunt, ganska varmt, salt och rent vatten. I familjen ingår släktena Ostrea, Crassostrea, Ostreola och Saccostrea.
Visste du detta om hotellet och hummerrevet
 

Visste du detta om hotellet och hummerrevet

I samband med bygget av Salt & Sills hotell 2008 användes sprängstenen för att bygga ett nytt hummerrev utanför hotellet, till nytta för både fisk och skaldjur. Idag fiskas det hummer vid detta rev.