Salt & Sill Deli

Salt & Sill har ett eget butiks- och matbarskoncept, Salt & Sill Deli, där vi erbjuder utvalda delikatesser, färdigmat inspirerad från restaurangen och catering. Salt & Sill Deli inhyser också en matbar där det serveras enklare rätter och dryck med inspiration från västkusten.
   
Den första enheten öppnade i juni 2010 och ligger på Almö Centrum på Tjörn. Här finner du fisk, skaldjur, utvalda delikatesser och färdiga rätter från vår restaurang.

Våren 2014 startade vi på Centralstationen i Göteborg.

Du som har besökt oss på Klädesholmen kommer känna igen känslan på Salt & Sill Deli. Du som inte har besökt vårt hotell eller skärgårdskrog blir förhoppningsvis inspirerad och nyfiken på att besöka oss på Klädesholmen, antingen landvägen eller sjövägen.

Utöver våra fasta matbar i Göteborg har vi även följande pop-up butiker:

Salt & Sill Deli på Klädesholmen

Besöksadress: Klädesholmen, Tjörn

Salt & Sill Deli på Almö Centrum

Besöksadress: Centrumhuset, 471 60 Myggenäs, Tjörn

 

Dagskonferens med julbordslunch
Julkonferens vid havet

Dagskonferens med julbordslunch

Boka en dagskonferens med julbord. Ni startar morgonen med vår frukostbuffé. Därefter har ni en skön halvdag för att utvecklas och umgås i vår rofyllda miljö. Klockan 13 står vår lunchjulbord uppdukat för er.

Visste du detta om ostron?
 

Visste du detta om ostron?

Ostron (Ostreidae) är namnet på olika typer av mollusker (blötdjur) som lever på hårt underlag i grunt, ganska varmt, salt och rent vatten. I familjen ingår släktena Ostrea, Crassostrea, Ostreola och Saccostrea.