Salt & Sill i media

Här har vi samlat några bra reportage från svensk och internationell media som skriver om Salt & Sill. Trevlig läsning!

CNN Travel - World´s most spectacular floating hotels
CNN har listat nio hotell i världen som ger ordet havsutsikt en ny betydelse - Salt & Sill är ett av dem.
Läs vidare ›
The Perfect Sweden Road Trip
Göteborg - Strömstad, det är en drömsträcka för en roadtrip enligt ansedda amerikanska resemagasinet Condé Nast Traveler.
Läs vidare ›
Le hareng - den svenska sillen
Franska TV5 Monde och prisade kocken Guy Martin gästar Salt & Sill och lär sig mer om "Le hareng".
Läs vidare ›
6 of the coolest boatels in the world
Whether it's great design or scenic views that float your boat, Liz Connor rounds up the best hotels at sea to book this year.
Läs vidare ›
Svenska "båtellet" hyllas av hela världen
Internationella tidningar som The Telegraph, Financial Times och Independent har alla hyllat Salt & Sill i Bohuslän.
Läs vidare ›
A Swedish Seafood Odyssey
I’ve met the most delightful people, learned the most fascinating of histories and moreover, eaten some of the finest seafood imaginable.
Läs vidare ›
10 amazing places to stay in sweden
We’ve travelled far and wide in the vast country of Sweden to find these 10 amazing places to stay for you.
Läs vidare ›
Hotelldygn vid havet - mys hos oss under mars!
Hotellweekend på kusten, 995 kr/person

Hotelldygn vid havet - mys hos oss under mars!

Ena dagen är havet och luften helt stilla och fruset och nästa vilt med vågor som slår mot klipporna. Att vistas och uppleva Klädesholmen och Salt & Sill under denna magiska årstid är skönt för både kropp och själ.
Boka ett vinterhelgdygn där logi i dubbelrum på vårt flytande hotell, varmrätt och frukostbuffé ingår. Går att boka t o m 8 april.

Konferens med egen kock och sjöbod
Umgås, laga och njut i skärgården

Konferens med egen kock och sjöbod

Efter en givande dag samlas ni i vår härliga sjöbod och matstudio där vår kock lagar kvällen trerätters middag. Ni har möjlighet att vara delaktiga i matlagningen eller bara umgås medans middagen tar form.
Denna aktivitet passar mindre grupper upp till 12 person.
Går att boka t o m 7 april.