Fest- och bröllopsmenyer

Alternativ 1: 555:-

Förrätt: Havskräfta tartar, kräftemulition, gurksallad, rågcrunch, libbsticka

Varmrätt: Halstrad kummel, skaldjursteerin, jordärstskocka pure, dillslungade gulbetor, friterad grönkål, kräftsås smaksatt med pernod 

Alternativ 2: 625:-

Förrätt: Bakad röding, pepparrotssnö, morotspuré, sjökorall

Varmrätt: Ångad torsk, karamilserad blomkålspuré, harricuvert, schalottenlök, spenat och dillskum (på sifon)

Alternativ 3: 655:-

Förrätt: Pilgrimsmussilin, rotselleri pure smaksatt med hasselnöt, vår egen rimmade stenbitsrom, sticklök,
serranochips, brynt smör, vinigrette

Varmrätt: Bakad rödtunga, rökt burre blanche, knivmussla, mandelpotatispuré smaksatt med citrontimjan, primörsallad

Dessert: 100 kr

Chokladpastej, karamelliserade nötter, majsglass, hallonlimecurd

Körsbärsbavariose, chokladsorbet smaksatt med citrontimjan, italienskmaräng, bakad vit choklad

Bohuslänsk äggost med myltade björnbär

Dessert kan väljas till alla alternativ ovan efter egen smak och tycke.