Fest & Bröllop på västkusten

Går du i bröllopstankar eller vill du bara ha en rolig fest? På Salt & Sill finns alla förutsättningar för att göra din fest eller ert bröllop på västkusten så fantastiskt och minnesvärt som möjligt. Med hjälp av våra lysande kockar, proffsiga serveringspersonal och unika miljö får du förutsättningarna för en bra tillställning.

Salt & Sills vackra havsmiljö i Bohuslän är en upplevelse i sig som vi garanterar sätter guldkant på din vigsel och bröllopsfest. Och för dig som vill anordna en fest i en rofylld och avskild miljö är våra festlokaler perfekta. Vi planerar festen tillsammans för att varje detalj och moment ska upplevas som något alldeles extra.

Hos oss finns stora variationsmöjligheter, från fest med upp till 100 gäster i vår största festlokal, Sillsalteriet, till mindre tillställning i vår mysiga restaurangsjöbod som lämpar sig för sällskap upp till 20 personer.

Är ni i behov av fler sängplatser än vad vårt flytande hotell kan erbjuda går det att hyra båt (tremastad skonare) med 24 sängplatser. Båten ligger då förtöjd utanpå restaurangens brygga - en inramning som förhöjer hela er fest.

 

Hotelldygn vid havet - mys hos oss under mars!
Hotellweekend på kusten, 995 kr/person

Hotelldygn vid havet - mys hos oss under mars!

Ena dagen är havet och luften helt stilla och fruset och nästa vilt med vågor som slår mot klipporna. Att vistas och uppleva Klädesholmen och Salt & Sill under denna magiska årstid är skönt för både kropp och själ.
Boka ett vinterhelgdygn där logi i dubbelrum på vårt flytande hotell, varmrätt och frukostbuffé ingår. Går att boka t o m 8 april.

Salt & Sills Lilla Extra
Hotellweekend i Bohuslän

Salt & Sills Lilla Extra

Helgdygnet för er som vill njuta lite extra när ni besöker oss på Salt & Sill. Här ingår lunch, trerätters gourmetmiddag, övernattning på vårt flytande hotell och på rummet står varsin piccolo flaska mousserande och tryfflar när ni anländer.

Visste du detta om ostron?
 

Visste du detta om ostron?

Ostron (Ostreidae) är namnet på olika typer av mollusker (blötdjur) som lever på hårt underlag i grunt, ganska varmt, salt och rent vatten. I familjen ingår släktena Ostrea, Crassostrea, Ostreola och Saccostrea.