Arbeta hos oss

Vill du arbeta i en utvecklande och rogivande miljö precis vid havet? Då ska du söka dig till oss på Salt & Sill. För att kunna erbjuda våra gäster en totalupplevelse när det gäller mat, dryck, logi och konferens är vi beroende av kompetenta, engagerade och drivna medarbetare.

Lediga tjänster just nu: 

Reception/konferensvärdinna


Nu söker vi på Salt & Sill en Receptionist/konferensvärdinna extra vid behov. För att bli en del av vår gemenskap vill vi att du har en stor portion lyhördhet och förstår vikten av fantastiskt värdskap. Under dina arbetspass skapar du optimala förutsättningar för våra gäster.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

- In-utcheckning
- Mottagande av konferensgäster samt möblering av konferenslokaler
- Bokning av hotellpaket/hotellrum
- Gästservice
- Fakturering
- Viss administrativa uppgifter, såsom besvara mail, beställningar av varor till receptionsbutik samt välkomstfoldrar till våra konferensgäster


Tjänsten är extra vid behov, med varierande arbetsdagar. Startdatum och lön enligt överenskommelse - intervjuer sker löpande så vänta inte med din ansökan! 


Maila personligt brev och cv till Nelly: info@saltosill.se

 

Säsongspersonal/extra vid behov

Serveringspersonal

Vi söker nu på Salt & Sill serveringspersonal. Vi letar efter dig som har tidigare erfarenhet inom servisyrket, och har ett brinnande intresse för mat och dryck. 

Startdatum och enligt överenskommelse.

Maila personligt brev och cv till: jonas@saltosill.se

 

Kock/Kallskänka

Vill du jobba på Västkusten med ett härligt gäng?
Då ska du söka vår tjänst som kock/kallskänka på Salt & Sill.

Vi söker dig som är utbildad kock/kallskänka med minst 3 års erfarenhet och som har goda kunskaper inom varm- och kallkök. Vi tror att du är en självständig person med ett matintresse som är genuint samt att du är nyfiken i sinnet. Dessutom värnar du om och strävar efter absolut högsta kvalité samt har passion och stolthet för ditt yrke.

Startdatum och lön enligt överenskommelse - intervjuer sker löpande.

Vi kan erbjuda personalboende. Finns goda möjligheter till en tillsvidare tjänst.

Maila cv och personligt brev till: koket@saltosill.se