Försommarlunch

Vår lunchmeny serveras lördagar och söndagar 4- 30 juni mellan kl. 12:30-15:00
Vardagar serverar vi lunch mellan kl. 12-14 För meny vardagar, kontakta oss! 

FÖRRÄTT                                                                        

  • 8 sorters sillar
  • Gubbröra
  • Skagenröra
  • Silltillbehör (rödlök, ägg, ost, gräddfil)
  • Brynt smör
  • Kokt potatis
  • Varm soppa
  • Grissini
  • Foccacia
  • Tapenad
  • Sallad

 

VARMRÄTT                                                                                   

Dagens fångst
Bakad schalottenlök – brynt ört smör – anya potatis – sotad salladskål

Dagens kött
Majskycklingbröst från Munka Ljungby
Rostad majskräm – smörad kycklingbuljong – grönsparris – rotselleri

Dagens vegetariska
Honung och Cremé fraiche
Gröna linser – bakad knippe morot – rödbeta – bakad Chevre

Räkmacka
Silla bröd – ägg – citronmajonnäs – spenat – semitorkad tomat – pepparrot

 

EFTERRÄTT                                                                                       
Creme Bruleé

                 

Förrättsbuffe:               195:- 
Varmrätt:                      195:- 
2-rätters lunchmeny:   265:- 
3-rätters lunchmeny:   295:- 
Efterrätt:                        95:- 

 

Allergier? Fråga vår personal! 

Boka bord på: 
Mail: info@saltosill.se
Tel: +46 304-67 34 80

För att se restaurangens öppettider, klicka här. 

Välkomna! 

 

 

Bildresultat för helglunch