Helglunch på Holmen

Vår helglunchmeny serveras lördagar och söndagar mellan kl. 12:30-15:00 med start 26 januari 2019! 

Förrättsbuffe:                                                                          

  • 8 sorters sillar
  • Gubbröra
  • Skagenröra
  • Silltillbehör (rödlök, ägg, ost, gräddfil)
  • Brynt smör
  • Kokt potatis
  • Varm soppa
  • Grissini
  • Foccacia
  • Tapenad
  • Sallad

 

Varmrätt                                                                                        
Dagens fisk serveras med sotad spetskål, räkor, crudité på gulbetor, brynt smör och dillslungad potatis

Efterrätt                                                                                         
Creme Bruleé

                                         ----------------------

 

Förrättsbuffe:               195:- 
Varmrätt:                      195:- 
2-rätters lunchmeny:   265:- 
3-rätters lunchmeny:   295:- 
Efterrätt:                        95:- 

För dig som önskar kött eller vegetariskt så har vi självklart alternativ, kontakta oss innan ankomst så meddelar vi alternativen. 

Bordsbokning:

Mail: info@saltosill.se 
Tel: +46 304-67 34 80

 

Varmt välkomna till oss på Salt & Sill!