Restaurang/skärgårdskrog på västkusten

Salt & Sills restaurang har ett av västkustens absolut bästa lägen. Bryggservering och fönster med havsutsikt ger en nästan overklig närhet till havet - ett föränderligt skådespel under året. Här njuter ni av fisk, skaldjur och specialitéerna "Sillplankan” och "Klädesholmaren" som bidragit starkt till skärgårdskrogens internationella erkännande och lyft sillen som matuppevelse. Menyn har ända sedan starten 1999 präglats starkt av lokala råvaror från kust och hav. 

Vi hoppas att ni får en fin matupplevelse på vår skärgårdskrog, om du så väljer sill eller något annat på menyn - och att vi har saltat precis lagom för att få fram de bästa smakerna.

Kul(tur) på cykel - familjepaket i sommar
Familjepaket

Kul(tur) på cykel - familjepaket i sommar

Välkomna till vårt flytande hotell och en 2-dagars cykelupplevelse för hela familjen kryddad med skön konst, god mat, bad och tid för roliga upptåg.
Hummerweekend
Hummermiddag och övernattning vid havet

Hummerweekend

Fredagen den 30 september startar vi årets hummerweekends på Salt & Sill. Bo på vårt flytande hotell och njut av vår hummermeny i restaurangen. Paketet går att boka fredag-lördag alt lördag-söndag vecka 39, 40 & 41.
Må bra-weekend på Klädesholmen
Inspiration, mat och träning

Må bra-weekend på Klädesholmen

Den 12-13 november välkomnar vi vår hälsocoach Anna-Ida från AI Hälsokonsult som tillsammans med vår köksmästare kombinerar föreläsningar, träning och god mat under ett dygn. Ett dygn som vi hoppas ska ge er en kick utan pekpinnar!