Restaurang/skärgårdskrog på västkusten

Salt & Sills restaurang har ett av västkustens absolut bästa lägen. Bryggservering och fönster med havsutsikt ger en nästan overklig närhet till havet - ett föränderligt skådespel under året. Här njuter ni av fisk, skaldjur och specialitéerna "Sillplankan” och "Klädesholmaren" som bidragit starkt till skärgårdskrogens internationella erkännande och lyft sillen som matuppevelse. Menyn har ända sedan starten 1999 präglats starkt av lokala råvaror från kust och hav. 

Vi hoppas att ni får en fin matupplevelse på vår skärgårdskrog, om du så väljer sill eller något annat på menyn - och att vi har saltat precis lagom för att få fram de bästa smakerna.

Vinterkonferens - två aktiviteter ingår!
Erbjudande konferenspaket 4 januari - 1 april

Vinterkonferens - två aktiviteter ingår!

Boka ett inspirerande dygn hos oss med kollegor eller kunder - två aktiviteter inkluderade - bastubåten och lilla ostronskolan. I paketet ingår: Förmiddagsfika, 2-rätters lunch, eftermiddagsfika, bastubåten (2 tim), lilla ostronskolan, 3-rätters middag, del i dubbelrum samt frukost. 1 345 kr/person exkl moms.
Överraska på Alla hjärtans dag!
Fira hos oss!

Överraska på Alla hjärtans dag!

Lördag den 13 februari och söndag 14 februari, kan du överraska den du tycker allra mest om med en härlig lunch, middag eller ett weekendpaket hos oss på Salt & Sill.
Stanna över när ni äter middag hos oss
Helgerbjudande 8 januari - 1 april

Stanna över när ni äter middag hos oss

Är ni ett sällskap på 10 personer eller fler som bokar 3-rätters middag i vår restaurang, så har ni möjlighet att boka till dubbelrum på vårt flytande hotell inklusive härlig frukostbuffé för 1 000 kr/rum.