Restaurang/skärgårdskrog på västkusten

Salt & Sills restaurang har ett av västkustens absolut bästa lägen. Bryggservering och fönster med havsutsikt ger en nästan overklig närhet till havet - ett föränderligt skådespel under året. Här njuter ni av fisk, skaldjur och specialitéerna "Sillplankan” och "Klädesholmaren" som bidragit starkt till skärgårdskrogens internationella erkännande och lyft sillen som matuppevelse. Menyn har ända sedan starten 1999 präglats starkt av lokala råvaror från kust och hav. 

Vi hoppas att ni får en fin matupplevelse på vår skärgårdskrog, om du så väljer sill eller något annat på menyn - och att vi har saltat precis lagom för att få fram de bästa smakerna.

Konferenspaket & julbord 1 595 kr
Konferens med Salt & Sills klassiska julbord

Konferenspaket & julbord 1 595 kr

Torsdag -lördag från den 27 november och fram till jul, ingår vårt klassiska julbord när du bokar en konferens hos oss, och vi bjuder er på en aktivitet i vår matstudio. Nytt för i år! Under våra julbord på fredagar har vi trubadur på 2:a våningen.
Vinterkonferens - två aktiviteter ingår!
Erbjudande konferenspaket: 4 jan-1 apri

Vinterkonferens - två aktiviteter ingår!

Boka in ett inspirerande dygn hos oss med kollegor eller kunder. Under perioden 4 januari - 1 april ingår två aktiviteter, bastubåten och lilla ostronskolan, när ni bokar en vinterkonferens hos oss. I paketet ingår: Förmiddagsfika, 2-rätters lunch, eftermiddagsfika, bastubåten (2 tim), lilla ostronskolan, 3-rätters middag, del i dubbelrum samt frukost. 1 345 kr/person exkl moms.
Julbord och julbordspaket
Julstämning på Klädesholmen

Julbord och julbordspaket

I slutet av november byter vår skärgårdskrog utseende. Då smyckar vi lokalerna och dukar upp vårt julbord. Salt & Sills klassiska julbord serveras från 27 november till 20 december. Julbord, lunchjulbord, weekend eller konferens...vi ordnar julstämningen. Nytt för i år! Trubadur under våra fredagsjulbord.