Restaurang/skärgårdskrog på västkusten

Salt & Sills restaurang har ett av västkustens absolut bästa lägen. Bryggservering och fönster med havsutsikt ger en nästan overklig närhet till havet - ett föränderligt skådespel under året. Här njuter ni av fisk, skaldjur och specialitéerna "Sillplankan” och "Klädesholmaren" som bidragit starkt till skärgårdskrogens internationella erkännande och lyft sillen som matuppevelse. Menyn har ända sedan starten 1999 präglats starkt av lokala råvaror från kust och hav. 

Vi hoppas att ni får en fin matupplevelse på vår skärgårdskrog, om du så väljer sill eller något annat på menyn - och att vi har saltat precis lagom för att få fram de bästa smakerna.

Disney-paket med Nordiska Akvarellmuseet, 1 natt
Kultur, kust och hav, 24 mars - 3 september

Disney-paket med Nordiska Akvarellmuseet, 1 natt

Njut av ett härligt dygn hos oss på Salt & Sill och besök den fantastiska utställningen "Disney - Konsten att berätta" på Nordiska Akvarellmuseet.
Hummerkonferens 2 195 kr
Konferenspaket med tema hummer

Hummerkonferens 2 195 kr

Från 28 september och under hela oktober arrangerar vi våra populära konferenser med specialtema hummer.
Må bra-weekend på Klädesholmen
Inspiration, mat och träning

Må bra-weekend på Klädesholmen

Den 12-13 november välkomnar vi vår hälsocoach Anna-Ida från AI Hälsokonsult som tillsammans med vår köksmästare kombinerar föreläsningar, träning och god mat under ett dygn. Ett dygn som vi hoppas ska ge er en kick utan pekpinnar!