Restaurang/skärgårdskrog på västkusten

Salt & Sills restaurang har ett av västkustens absolut bästa lägen. Bryggservering och fönster med havsutsikt ger en nästan overklig närhet till havet - ett föränderligt skådespel under året. Här njuter ni av fisk, skaldjur och specialitéerna "Sillplankan” och "Klädesholmaren" som bidragit starkt till skärgårdskrogens internationella erkännande och lyft sillen som matuppevelse. Menyn har ända sedan starten 1999 präglats starkt av lokala råvaror från kust och hav. 

Vi hoppas att ni får en fin matupplevelse på vår skärgårdskrog, om du så väljer sill eller något annat på menyn - och att vi har saltat precis lagom för att få fram de bästa smakerna.

Konferenspaket 1 795 kr
Konferenspaket sommar

Konferenspaket 1 795 kr

Konferera i direkt närhet till havet, njut av vår skärgårdskrog och bo på vårt flytande hotell. Gäller 4 maj - 4 oktober.
Händer på Salt & Sill
Kalender

Händer på Salt & Sill

I sommar händer det mycket kul hos oss. Vi börjar med Sillens dag som sedan följs av våra populära torsdagskvällar med Labans live music quiz och fredagskvällar med Sill & Grill och trubadur. Klicka dig vidare så kan du läsa mer och även se vad som händer hos oss efter sommaren...