Restaurang/skärgårdskrog på västkusten

Salt & Sills restaurang har ett av västkustens absolut bästa lägen. Bryggservering och fönster med havsutsikt ger en nästan overklig närhet till havet - ett föränderligt skådespel under året. Här njuter ni av fisk, skaldjur och specialitéerna "Sillplankan” och "Klädesholmaren" som bidragit starkt till skärgårdskrogens internationella erkännande och lyft sillen som matuppevelse. Menyn har ända sedan starten 1999 präglats starkt av lokala råvaror från kust och hav. 

Vi hoppas att ni får en fin matupplevelse på vår skärgårdskrog, om du så väljer sill eller något annat på menyn - och att vi har saltat precis lagom för att få fram de bästa smakerna.

Konferenspaket med julbord 1 595 kr
Konferens med Salt & Sills klassiska julbord

Konferenspaket med julbord 1 595 kr

Torsdag -lördag från den 27 november och fram till jul, ingår vårt klassiska julbord när du bokar en konferens hos oss, och vi bjuder er på en aktivitet i vår matstudio. Nytt för i år! Under våra julbord på fredagar har vi trubadur på 2:a våningen.
Hummerkonferens 2 195 kr
Konferenspaket

Hummerkonferens 2 195 kr

Från 25 september och under hela oktober arrangerar vi våra populära konferenser med specialtema hummer.
Världens roligaste vinprovning med Peter Wahlbeck
Paket

Världens roligaste vinprovning med Peter Wahlbeck

Den 20-22 november blir det världens roligaste vinprovning hos oss på Salt & Sill. Trodde du att en vinprovning behövde vara krånglig och stel? Då har du inte varit på vinprovning med Peter Wahlbeck och Barbro Höglund.