Fest- och bröllopsmenyer

Förrätter

Vänernlöjrom med västerbottenostpaj, picklad rödlök, rökt gräddfil, citron och dill.

Carpaccio på pilgrimsmussla med krabbskum, forellromsvinegrette, äpple och rostade hasselnötter.

Lättrökt kalvytterfilé med anklevermousse, syrade lökar, brynt smör och surdegskrutonger.

Rökt röding, gravad äggula, grönsparris, citronmajonnäs och rågkrisp. 

 

Varmrätter

Halstrad torskrygg med rökt blåmusselragu, vit morotspuré, picklad gurka- och fänkålsallad samt musselsås.

Helstekt entrecote med pommes Anna, rödvinssky och säsongens primörer.

Ugnsbakad piggvar med skaldjursvinegrette, jordärtskockspuré, sauterad spenat och svartrotschips.

Kungsflundra med rotselleripuré, grön sparris, champagnesås som serveras med dillslungad potatis. 

 

Dessert

Citronbavaroise med hallongelé, citroncurd, hallonsorbet och citrusmaränger.

Färskostglass, bränd italiensk maräng, marinerade bär och rostad smuldeg.

Karamelliserad mjölkchokladmousse med mörk chokladsorbet och chips på brynt vit choklad samt inkokta körsbär.

Klassisk äggost med rårörda björnbär. 

 

 

Trerätters meny av ert val från 595 kr/kuvert