Menyer

Vår skärgårdskrogs meny kombineras efter säsongens bästa råvaror och det som havet för dagen haft att erbjuda. Köket har därför stor frihet att använda sin kreativa förmåga och kunskap för att dagligen skapa matupplevelser av hög klass. 

På Salt & Sill erbjuds ni genuin mat som står för både svensk tradition och nytänkande.

Konferens med egen kock och sjöbod
Umgås, laga och njut i skärgården

Konferens med egen kock och sjöbod

Efter en givande dag samlas ni i vår härliga sjöbod och matstudio där vår kock lagar kvällen trerätters middag. Ni har möjlighet att vara delaktiga i matlagningen eller bara umgås medans middagen tar form.
Denna aktivitet passar mindre grupper upp till 12 person.
Gäller under perioden 9 januari - 7 april.

Salt & Sills Lilla Extra
Hotellweekend i Bohuslän

Salt & Sills Lilla Extra

Helgdygnet för er som vill njuta lite extra när ni besöker oss på Salt & Sill. Här ingår lunch, trerätters gourmetmiddag, övernattning på vårt flytande hotell och på rummet står varsin piccolo flaska mousserande och tryfflar när ni anländer.

Salt & Sill hyllas internationellt
 

Salt & Sill hyllas internationellt

Brittiska Evening Standard lyfter fram Salt & Sills udda boendet som ett av världens absolut coolaste flytande hotell.