Fest & Bröllop på västkusten

Går du i bröllopstankar eller vill du bara ha en rolig fest? På Salt & Sill finns alla förutsättningar för att göra din fest eller ert bröllop på västkusten så fantastiskt och minnesvärt som möjligt. Med hjälp av våra lysande kockar, proffsiga serveringspersonal och unika miljö får du förutsättningarna för en bra tillställning.

Salt & Sills vackra havsmiljö i Bohuslän är en upplevelse i sig som vi garanterar sätter guldkant på din vigsel och bröllopsfest. Och för dig som vill anordna en fest i en rofylld och avskild miljö är våra festlokaler perfekta. Vi planerar festen tillsammans för att varje detalj och moment ska upplevas som något alldeles extra.

Hos oss finns stora variationsmöjligheter, från fest med upp till 100 gäster i vår största festlokal, Sillsalteriet, till mindre tillställning i vår mysiga restaurangsjöbod som lämpar sig för sällskap upp till 20 personer.

Är ni i behov av fler sängplatser än vad vårt flytande hotell kan erbjuda går det att hyra båt (tremastad skonare) med 24 sängplatser. Båten ligger då förtöjd utanpå restaurangens brygga - en inramning som förhöjer hela er fest.