Bröllop och fest på Salt & Sill

Inför vår konsultationsträff med er önskar vi svar på ett antal frågor. Fyll i formuläret nedan efter bästa förmåga och skicka det till oss i god tid före ert möte. En kopia av informationen kommer även skickas till den e-postadress du fyller i nedan.

Konsultationsmötet bokar ni direkt med Michael Olsson på telefon 0304-67 34 80 alternativt på mailadressen michael@saltosill.se. Konsultationsmöten sker hos oss på Salt & Sill, avsatt tid är ca 1 timma.Bokningsregler för arrangemang på Salt & Sill

Vid bekräftelse av bröllop- och festarrangemang erläggs en bokningsavgift på 15 000 kr. Bokningen är bindande för Salt & Sill först när bokningsavgiften är erlagd. Bokningsavgift återbetalas ej. Reservationens värde faktureras 8 veckor före arrangemanget. Dryck och eventuellt tillkommande kostnader betalas/faktureras i samband med utcheckning. 

Det är inte tillåtet att dricka medhavd dryck på Salt & Sills allmänna utrymmen, det är ej heller tillåtet att skjuta fyrverkerier eller konfetti på Salt & Sill.