Höstkonferens - två aktiviteter ingår!
Erbjudande konferenspaket - start 3 oktober

Höstkonferens - två aktiviteter ingår!

Boka ett inspirerande höstdygn hos oss med kollegor eller kunder - två aktiviteter inkluderade - bastubåten exklusivt för er själva samt lilla ostronskolan. I paketet ingår: Förmiddagsfika, 2-rätters lunch, eftermiddagsfika, bastubåten (2 tim), lilla ostronskolan, 3-rätters middag. Gäller från den 3 oktober - 21 december.

Konferens med egen kock
Nytt konferenspaket

Konferens med egen kock

Efter en givande dag samlas ni i vår härliga sjöbod och matstudio där ni ges möjlighet att tillsammans med vår kock laga en trerätters middag eller bara umgås medans middagen tar form. Går att boka under perioden 31 oktober -24 november. Först till kvarn gäller då vi endast tar en grupp om max 12 personer/kväll.

Julen på Salt & Sill
Hitta julstämning vid havet

Julen på Salt & Sill

Den 25 november byter vår skärgårdskrog skepnad. Då smyckar vi lokalerna och dukar upp vårt härliga klassiska julbord. Våra alternativ för att hitta julstämningen tillsammans med nära, kära, kunder eller kollegor har vi samlat här.

Meny, hotellweekends och konferens på tema hummer
Hummer i höst

Meny, hotellweekends och konferens på tema hummer

I slutet av september och under oktober har vi bland annat hummertema hos oss - meny, weekends och konferenser där alla på ett eller annat sätt är kopplade till hummer.
Må bra-weekend på Klädesholmen
Weekend för kropp och själ

Må bra-weekend på Klädesholmen

Den 12-13 november välkomnar vi hälsocoach Anna-Ida från AI Hälsokonsult som tillsammans med vår köksmästare bjuder på ett inspirerande dygn för kropp och själ, ett dygn som vi hoppas ska ge dig en kick utan pekpinnar.

Flytande hotell, restaurang och konferens

Endast 45 minuters bilfärd från Göteborg, på vackra västkusten, kan du njuta av boende i en avkopplande miljö i direkt närhet till havet. Här finner ni restaurang med västkustens bästa läge och en härlig bryggservering.

Våra konferensgäster kan umgås i en rogivande havsmiljö, äta och dricka gott och sedan somna till ljudet av kluckande vågor. Våra konferenslokaler inbjuder till inspirerande möten för såväl flerdagarskonferenser som företagskvällar och kundmöten. Hotellrum, restaurang, konferensrum och festlokaler ligger alla i direkt närhet till havet och Bohusläns yttre skärgård. Här finns möjlighet till spännande aktiviteter med fokus på såväl havet som mat och dryck.

Hos oss finns alla förutsättningar för att göra din fest eller ert bröllop på västkusten så fantastiskt och unikt som möjligt. Välkomna till oss på Klädesholmen, Tjörn.

Vårt nyhetsbrev

Prenumerera här ›

Tripadvisor

Läs mer ›