Disney-paket med Nordiska Akvarellmuseet, 1 natt
Kultur, kust och hav, 24 mars - 3 september

Disney-paket med Nordiska Akvarellmuseet, 1 natt

Njut av ett härligt dygn hos oss på Salt & Sill och besök den fantastiska utställningen "Disney - Konsten att berätta" på Nordiska Akvarellmuseet.
Konferenspaket vår & sommar
Konferenspaket: 4 april - 2 oktober

Konferenspaket vår & sommar

Konferera i vår unika miljö i direkt närhet till havet och kusten, umgås under härliga måltider på vår skärgårdskrog och bo på vårt flytande hotell. I vårt konferenspaket ingår: Förmiddagsfika - tvårätters lunch - eftermiddagsfika - trerätters middag - del i dubbelrum - frukost. Välkomna till ett givande dygn hos oss på Klädesholmen.
Mors dag på Salt & Sill
Passa på!

Mors dag på Salt & Sill

Nu på söndag har vi ett Mors dag-erbjudande på hotellrum och frukost, 950 kr för 2 personer i dubbelrum. Kombinera detta med vår härliga söndagslunch när ni anländer och ni får ett skönt dygn vid havet med en bra start på nya veckan. Bokas på: 0304-673480, info@saltosill.se

Salt & Sill Deli

Salt & Sill har egna butiks- och matbarskonceptet Salt & Sill Deli, här finns utvalda delikatesser och färdigmat att ta med. Gästen kan sitta ner i matbaren och njuta av rätter och dryck med inspiration från västkusten. På Delin beställer man enkelt all vår catering. Vi finns i Göteborg, Malmö och på Tjörn. Klicka och läs mer!

Flytande hotell, restaurang och konferens

Endast 45 minuters bilfärd från Göteborg, på vackra västkusten, kan du njuta av boende i en avkopplande miljö i direkt närhet till havet. Här finner ni restaurang med västkustens bästa läge och en härlig bryggservering.

Våra konferensgäster kan umgås i en rogivande havsmiljö, äta och dricka gott och sedan somna till ljudet av kluckande vågor. Våra konferenslokaler inbjuder till inspirerande möten för såväl flerdagarskonferenser som företagskvällar och kundmöten. Hotellrum, restaurang, konferensrum och festlokaler ligger alla i direkt närhet till havet och Bohusläns yttre skärgård. Här finns möjlighet till spännande aktiviteter med fokus på såväl havet som mat och dryck.

Hos oss finns alla förutsättningar för att göra din fest eller ert bröllop på västkusten så fantastiskt och unikt som möjligt. Välkomna till oss på Klädesholmen, Tjörn.

Vårt nyhetsbrev

Prenumerera här ›

Tripadvisor

Läs mer ›